Komentiraj

17 x komentirano “Nova rubrika – iskanje službe, zaposlitve, dela – Studio Moderna zaposli

 1. @had: poslal… če kdo opazi še tu:
  TI, d.o.o. zaposli v oddelku Cyberstore oz. mimovrste =) serviserja za računalnike.
  Lokacija: Jesenice

  Kontakt: ales afna domenca pika si

 2. Najprej bi vprašal ali so to zaposlitve za nedoločen čas, ali študentsko delo, kot drugo pa kakšni so pogoji za internetnega urednika in pisca besedil (čeprav vnaprej sumim, da nimam šans). Drugače pa je tale nova rubrika odlična ideja

 3. @Alex:
  Nič te ne stane, če se dogovoriš za razgovor in potem vidiš, kaj bo. Itak se v SM zaposluje na veliko, tako da sigurno bi se tudi zate našlo kakšno delovno mesto:)

 4. Volk: Za zacetek zaposlitev za dolocen cas ali pa studentsko delo (odvisno od statusa prijavitelja). Ne eden ne drugi nima prednosti pri izbiri –> iscemo pac ustreznega kandidata; oblika zaposlitve odvisna od njegovega statusa. Zaposlitev za nedolocen cas je mogoca, ampak po zacetni zaposlitvi za dolocen cas.

  Had: Hvala za objavo povprasevanja:)

  LP,
  Rok

 5. Vau, super objava. Definitivno dobro vedet za takrat, ko mi bo zdajnšnja služba dokončno dojadila. Nekateri na mojem blogu mi že svetujejo, naj zamenjam. ;)

 6. @had, to so pravi prakticni posti, ki si jih sam zelim od tebe v vecji meri … tisto politicno nakladanje me samo se bolj bega :)

  .::PiPi::.

 7. @pipi: pa tisto je za duso :evil:

  hvala :)

  v bistvu dobivam na mail ze nove ponudbe za sluzbe, tako da se bo ta rubrika precej obogatila :)

 8. Količina in visoka frekvenca objavljanja oglasov za ene in iste pozicije nikoli ne pomenita nič dobrega. Tudi če je podjetje eno od vidnejših in (relativno) hitro rastočih.

  Med podjetji se je razpasla navada, da pričakujejo specializirane in dobre kadre, plačevali pa bi jih tako, kot da gre za polkvalificirano delovno silo.

 9. Vse lepo in prav, ampak lahko priznamo, da nas je prva ponudba s svojimi izrazi pošteno nasmejala. Vsaj mene je, morda tudi zato, ker poznam avtorja, ki je ta seznam sestavil.

 10. U, super rubrika :) Zdaj mam se razlog vec, da sem na tvoji strani….upam, da se bo pojavilo se kaj drugega kot pa racunalnistvo….

 11. @had: Kako si lahko spregledal nas, če pa veš da vedno iščemo ljudi? :P ;-)

  Skratka tudi Domenca zaposli več programerjev, junior programerjev, junior oblikovalcev… Skratka tisti, ki bi radi razvijali za web, vabljeni da se javite na zaposlitev (na) domenca.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


osem − = 5

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>