Če ste dobili elektronsko pošto z naslovom Facebook Password Reset Confirmation, ki vam jo pošilja Your Facebook Team [customer@facebook.com] in je v njej priložena datoteka Facebook_password_Nr2457.zip – je ne odpirajte! Izbrišite jo in stvar bo urejena!
Namreč ta zadeva je trojanski konj, ki bo naredil precej škode vašemu računalniku – Bredolab masked as Facebook Password Reset Confirmation.
![Facebook Password Reset Confirmation Your Facebook Team [customer@facebook.com] facebook Facebook Password Reset Confirmation Your Facebook Team [customer@facebook.com]](http://www.had.si/blog/wp-content/uploads/2010/03/facebook.jpg)
Povezane vsebine
- Facebook je kul
- Nov Facebook – top stories, stream, lists, itd.. mi NI všeč – jutri pa Facebook f8 konferenca
- Facebook plačal 8.5 mio$ za domeno fb.com
- Facebook – pogled iz druge strani
- Facebook backup – lajkam!








25/03/2010 at 10:44
A je to tista slovenska pi..arija?
25/03/2010 at 10:57
@Anonymous: ne ne :) tist je bil pa bolj invovativen :) je kr na facebooku to pocel :)
25/03/2010 at 12:29
Čista klasika. Če ti neka stran pošlje neke osebne podatke, ki jih ne pričakuješ (=jih nisi zahteval) potem je 99% spam oz. phishing. Če je pa še priponka zraven je pa še 0,99% več šans, da je BS. :)