Danes so se pojavile na spletu gole – topless fotografije pevke Katy Perry. Fotografije so med drugimi objavili tudi na spletni strani http://www.thesuperficial.com/. No, na srečo se na internetu zelo hitro ugotovi kaj je fake in kaj ne. In te gole fotografije Katy Perry so fake! Poleg tega ima Katy Perry na svoji levi roki tattoo!

Tale zapis pa je namenjen našim “medijem”, ki bodo jutri objavili njene gole fotografije in ne bodo ugotovili, da je vse skupaj fake!

Fake Katy Perry
katy perry

Original fotografija

8 Responses to Katy Perry – gole – topless fotografije NSFW – fake

 1. Anonymous says:

  Auuaaaa, najprej še edini kolikor toliko kredibilen cajtng označiš za “rumenega”, potem pa takoj nalimaš joške od Kate Perry. Veš, “rumeno” pomeni nekaj drugega, ne to, da ni glasilo tvoje najljubše stranke…

 2. had says:

  @Anonymous: rumeno pomeni, da se ukvarja z natolcevanjem.. da ni preverjeno, predvsem pa da ni kredibilno in da je zaslo iz svojega osnovnega podrocja..

  kaj je narobe s temi fake joskami katy perry? :) to, da so fake..

 3. Haha.. ko stopiš mački na rep, zacvili. Centrala v Grosuplju že pošilja Anonymouse na tvoj blog v kontra ofenzivo. To bo še hecno :P

 4. Žiga says:

  Se takoj vidi, da je vse skupaj fake, saj Katy nima takšnih balonov :D

 5. Matty says:

  24ur je ze objavil novicko, da ima Katy orjaske…
  :-)

  “…Tokrat je poskrbela za nov škandal, ko je v domači postelji dovolila, da njeno bujno oprsje ovekoveči na fotografiji, ki pa je s svetlobno hitrostjo obnorela svet. Tisti bolj nejeverni posamezniki so kaj hitro podvomili v originalnost izdelka, kljub temu da nas je Katy v preteklosti že neštetokrat šokirala.”
  http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/katy-ima-orjaske.html

  original

 6. Uroš says:

  mogoče je pa to zooey deschanel? http://www.imdb.com/name/nm0221046/

 7. aaa says:

  katy katy

 8. aaa says:

  katykaty

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.