Google Analytics Real Time – beta

Google Analytics real-time, ki je zaenkrat še v beta fazi, je fenomenalna zadeva, saj omogoča to, kar je do sedaj GA manjkalo – pregled kaj se dogaja na vašem spletnem mestu v realnem času (število obiskovalcev na spletnem mestu, napotitelji, število ogledov na minuto in sekundo, lokacija iz kje prihajajo uporabniki, itd..). Google Analytic real-time je še v beta fazi, na spletnem naslovu https://services.google.com/fb/forms/realtimeanalytics/ pa lahko zaprosite za dostop, oz. lahko preverite v svojem GA računu, tako da najprej vklopite novo verzijo in se vam lahko pojavi!

In sedaj si predstavljam marsikoga, ki bo namenil en monitor samo GA real-time podatkov, da bo lahko spremljal, kako se njegov obisk dviguje in kako raste število uporabnikov. Se motim?

Več o tej fenomenalni zadevi pa si lahko preberete na uradnem Google Analytics Blogu v zapisu What’s happening on your site right now?

VN:F [1.9.22_1171]

Oceni zapis:

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Google Analytics Real Time – beta was last modified: november 10th, 2011 by had

Komentiraj

6 x komentirano “Google Analytics Real Time – beta

  1. Had, lahko potrdim, da če preklopiš na novo verzijo, greš pod zavihek Home se ti pokaže tudi možnost real-time :) Fajn zadevca… Glede tistega o dodatnem monitorju. Boš ti med njimi, meni ravno ostaja en 15 LCD :))

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.