Včeraj je v Gala Hali na Metelkovi potekalo 5. državno prvenstvo v Freestylu. Vmes je bilo par let tišine, saj je bilo 4. Freestyle prvenstvo leta 2008. Dosedanji zmagovalci so bili – N’Toko, Trkaj, Unknown, Pižama in letos zopet Unknown.In resnično si je zaslužil zmago, saj je od vseh pokazal največ, kar je ugotovila tudi komisija, ki so jo sestavljali – Ula Furlan, Zlatko, Boris Petkovič, Jure Longyka in Šuljo. Rispekt organizatorju Jizahu in voditelju Napu.

Sicer se z vsemi odločitvami žirije nisem strinjal, kot se tudi ni strinjala ostala publika, ampak zmaga je šla v prave roke, oz. Unknown je bil edini, ki je dejansko vedel kaj počne na odru – za razliko od nekaterih, ki so bili tako pijani, da so na odru komaj stali. Ampak kdo sem jaz, da bi sodil o takšnih rečeh, kajne. Škoda je bilo Abstrakta, Mostiščarja, Amo-ta, ki so pokazali precej, vendar niso zdržali.

Videoposnetki pridejo kasneje, ker traja da se naloži vse skupaj! Videoposnetki narejeni z iPhonetom – Freestyle battle!

<embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=32710328" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed>

VN:F [1.9.22_1171]

Oceni zapis:

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>