Downhill Avče – blatne fotografije

Če sem bil prejšnji teden na downhill dirki na Javorju v blatu do kolen, sem bil včeraj na downhill dirki v Avčah v blatu do riti. Dobesedno. In nisem bil samo jaz v blatu, ampak tudi vsi tekmovalci, ki so se spuščali po progi in so morali na par sto metrov čistiti bicikl, ker se je v gonilke in med gume in vilice nabralo toliko blata, da se ni kolo hotel več premikati.

Ko sem govoril z domačini, sem dobil informacijo, da je DH dirka Avče v osmih letih bila samo dvakrat po suhem – ostalo je bilo vedno podobno včerajšnji situaciji. Glede na to, da je vmes malce deževalo, potem zopet sijalo sonce, je bilo tudi zame vse skupaj precej naporno – ker so se mi čevlji lepili v blato in ker sem bil moker.

Za vse tekmovalce, ki se bodo danes pomerili v finalu, pa želim veliko uspeha. Sicer pa sem bil prvič na dirki v Avčah in drugo leto zopet pridem – zagotovo!

VN:F [1.9.22_1171]

Oceni zapis:

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Zadnja iskanja:

dh avče 2012
Downhill Avče – blatne fotografije was last modified: april 22nd, 2012 by had

Komentiraj

2 x komentirano “Downhill Avče – blatne fotografije

 1. Nisem še bil v Avčah, pa me zanima kakšna se ti zdi zahtevnost proge napram Javorju.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. zanimivo vprasanje.. glede na kolicino blata v spodnjem delu, bi mirno rekel, da je tezja kot javor.. ampak sem sel samo do priblizno cetrtine proge, k dlje nisem prisel :)

  bodo trbovci moral povedat svoje mnenje :))

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>