Pred časom sem na Odprti kuhni opazil nov trend – črna hrana bo očitno postala trend letošnjega poletja. Ja, burger s črno bombetko je bil predstavljen pri Tokyo pikniku (oglje), prav tako tudi pri Organic Gardnu (sipina tinktura). Kljub temu, da se mi črna hrana ni nikoli zdela edibilna, pa je to očitno trend v celotni prehranski industriji.

Črna barva v hrani se dobi z ogljem – različnim, ki ga dodajajo navadni hrani, ali pa s sipino tinkturo. S tem dobimo povsem drugačne barve, ki pa se očitno prijemajo, saj na Odprti kuhni ponavadi najprej zmanjka teh burgerjev.

Še bolj zanimiv je trend črnega sladoleda, ki je narejen iz različnega oglja – že lansko leto je imel Fetiche v stari Ljubljani sladoled z okusom črnega sezama, ki pa me ni pritegnil. Očitno so bili pred časom in bodo letos iz tega naredili lahko celo uspešnico.

Jaz pa v naslednjih dneh testiram nicecream črne barve! Jeap. Novo igračkanje je pred vrati!

Dreaming of this 🍦!📸: @spoon_bing

A photo posted by TinyTuesdays (@tinytuesdays) on

newest flavor – Coconut Ash🍦

A photo posted by cindy c. (@ibittersweet) on

#chocolate #coconutash #icecream it will leave your lips black!

A photo posted by Stephanie McCarthy (@notorious_smc) on

Meanwhile back at the parlor🌴✌🏽️#sundayfunday #coconutash 📸: @mikejchau 💯

A photo posted by Morgenstern’s Finest Ice Cream (@morgensternsnyc) on

black as my soul 🍦

A photo posted by n i c o l e (@itsnicoledani) on

#blackicecream

A photo posted by Amir Amiri (@mamiri.2000) on

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.