Uspelo spisat prvo od to do zadev. Prvi poskus pisanja scenarija. Pa prosim bodite nezni. S komentarji seveda :)

1. kader
Kamera kaze velik blescec tovornjak, ki se je ravnokar ustavil pred semaforjem. Ljudje, ki hodijo cez zebro z zanimanjem opazujejo to veliko gmoto moci. Zelena luc in hrup motorja oznani, da se je zacel premikati.

2.kader
Pogled z iste lokacije, kot prej na tovornjak, le da v drugo smer ceste, na stoparje, ki se v soncu prazijo in cakajo na prevoz. V oci pade prva stoparka in sicer visoka blondinka z bogatim oprsjem in hudo kratkim krilcem, ki ji od sonca ogreta pljuca kazejo drobne kapljice ki polzijo v dekolte. Za njo pa dviguje roko fant, ki je na prvi pogled povsem povprecen. Oblecen je precej zanemarjeno in je ocitno student.

3.kader
Tovornjak se ustavi pred stoparko in v njem se vidi misicastega voznika, ki ima z briljantino namazane lase in je temno zagorele polti. Z ocmi pogleda vrsto stoparjev in odpre vrata blondinki, ki vsa nasmejana pripleza v kabino. Brez vprasanja se avto prestavi za par metrov, do studenta, katerega voznik tovornjaka prijazno povabi zraven v kabino.

4.kader
Tovornjak je urejen, cist, v njem je prijetna glasba. Na zadnji steni tovornjaka je velika ameriska zastava. Med stoparjema in voznikom se zacne pogovor, kam gresta, zakaj, koliko casa ze stopata. Blondinka se prisiljeno smeji in uziva v pogledu na telo voznika. Koketira, docim je student bolj neopazen. Voznik odpre predal, kjer ima shranjene papirje in iz njega za kratek cas pogleda pistola.

5.kader
Blondinka vprasa voznika, ce se lahko dotakne njegovih misic, ki izstopajo iz majice. Voznik prebledi in jo prosi, ce se lahko s studentom zamenjata na straneh sedeza. Nejevoljno se prestavi in se zacne dialog med voznikom in studentom. Blondinka pa osamljeno gleda skozi okno.

6.kader
Voznik opazi, kako ga student opazuje in ga vprasa, ce mu je vsec taksna velikost in taksna moc. Student ves navdusen pokima, blondinka pa nadalje nemo strmi predse.

7.kader
Preobrat zgodbe. Roke voznika sezejo po nogi studenta, ki se v trenutku presede blizje vozniku in mu vrne dotik. Ocitno oba dva uzivata in sploh ne opazita, da je blondinka v tem trenutku vzela pistolo iz predala in ju ima oba dva na muhi. Grozi, ampak zanju ne obstaja vec ta svet.

Rez in konec :)