Cetrtek popoldan, dobim klic, ce pridem na Cosmo zabavo v Atlantisa. Seveda s fotoaparatom. Ker nisem vedel, kaj lahko pricakujem, sem se odlocil, da grem. Popoldan je bil vroc, vendar proti veceru v Atlantisu ni bilo primerjave.

Napol gola dekleta, raj za moske, Peter Poles kot odlicen voditelj in skupini Nude in ljubljenec obcinstva (beri deklic) Omar Naber. Glede na to, da sem zenske gledal kot objekt fotografiranja, mi je bilo precej lahko (Barbka, upam, da beres) in nikakor nisem padel v skusnjavo, v katero bi lahko. Veliko dobrih koktejlov, veliko zanimivih igric, se vec pa teles. In tako do 22:30 ure, ko sem sel pocasi truden proti domu.

Se razmisljanje o teh napol golih telesih. Presenetljivo zelo malo celulita (verjetno posledica starosti punc), izredno veliko simpaticnih obrazov in prijaznih ljudi na enem kupu. Poleg vsega pa le pescica moskih, ki pa so dobesedno pozirali dekleta. Aja, da ne pozabim. Omar je cist ok fant :) in Peter Poles zna odlicno zapet Malo Ljubljano, ko zmanjka elektrike.

2 Responses to Cosmo party

  1. Tinka pravi:

    Glede na tvoj izgled, mi je čisto jasno zakaj vedno slikaš punce.

  2. had pravi:

    a de ja? a bi moral moske slikat? LOOL

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.