had blog roni kordis had blog roni kordis

Moja pravila – leta 2001

Imam eno preprosto pravilo..
Ce sem v vezi pa gre veza narazen, potem ne moreva biti vec skupaj :)

Potem pa imam se dodatna pravila :)

Obstajajo tri pravila:
1. ce z zensko ne seksas na prvem zmenku, potem drugega zmenka NI
2. ce je seks na prvem zmenku katastrofalen, potem drugega zmenka NI
3. ce na prvem zmenku ne seksas zaradi dolocenih razmer (ki se razlikujejo od posameznika do posameznika), potem obstaja moznost za ponovni zmenek, s pogojem, da se uposteva tocka 1.

Khm, khm. Clovek se sele sedaj zave, kakna nacela so veljala v dolocenem casu in dolocenem okolju. In se drzal sem se jih :)

 1. se pravi če ženska ni lahka, te ne zanima ;). Evo moja “ženska” pravila 2005:
  *če hočem samo seks ne hodim na zmenkedejte, ampak si najdem fuck buddyja :)
  *bolj ko tip hoče seksat na prvem dejtu, toliko večja je verjetnost, da ga bom po hitrem postopku seknslala
  *če ne začutim kemije na dejtu, stvar nima smisla
  * Ko začutim da veza več nima smisla si ne mečem peska v oči ampak končam in grem naprej.

 2. hmm.. v bistvu ne :) v bistvu je bil to pogoj za resno zvezo.. seks kot pomemben faktor med dvema clovekoma.. in sem se ga drzal.. ampak a ni lepse, ce ima clovek pravila, ki se jih drzi in jih tudi pove :) in ce se nekdo strinja z njimi, potem v koncni fazi nimas problemov :) oz. te nihce ne obtozuje, da si mosko prase :)

  kemija na dejtu.. hmm.. xtc, lsd in podobne zadevce ;)

 3. se strinjam da je seks pomemben, če je dober je 10% odnosa, če je slab pa 90%. Ampak vseeno ne polagam neke velike pomembnosti na seks na prvem dejtu in človeka nikakor ne bi odjebala samo zato, ker pač ne bo hotel takoj fukat (no, če bi se to vleklo v tedno I might reconsider:)
  kemija pa mora bit, kakrpna koli že;)

 4. ja.. res je.. ampak jaz sem imel takrat obdobje crtic.. in je pac to bilo edino kar je stelo :) sicer pa se moski zresnimo precej kasneje kot zenske.. in veliko dalj casa razmisljamo z drugimi okoncinami, kot pa z lastno glavo.. ampak na koncu se vse postima..

 5. Look, who’s there. And I have just found u. Shame of me. I should be more … hm … what’s the word? Curious?

  In, glej ga zlomka, naletim ravno takrat, ko se odvija jako zanimiva debata. Pa se posredno se najdem v objavi. Samo ni mi cisto jasno, kam spadam. Recimo, da spadam pod tretjo skupino, kaj se je dogajalo naprej, tako veva, a ne.

  No, ce bi vedla, da je to pogoj za resno zvezo, bi mogoce ravnala drugace, ha, ha. No, NE BI. Ker sem bolj kot alternativka. In najbrz tudi ti ne bi ravnal drugace. You would cheat on me anyway, wouldnt u?!? ;-)

  Sem tudi jaz povedala pravila, pa sva se jih drzala bolj ali manj.

  Dokler je potrpljenje oba minilo. Taksno in drugacno.

  Je pa fino videti, da se za vsakega enkrat najde palica. ;-)

  Dobrodosel med odraslimi!

  p.s.: pozdrav tudi od velikega in malega medota. Sploh mali ima posebno zgodovino – je prepotoval ze skoraj celo Evropo, ker gre vedno z menoj …

 6. khm khm :)
  pa je res svet majhen.. sploh svet neta ocitno.. in tako clovek najde nekoga po dolgem casu.. pa da ne bom prevec sentimentalen izpadel gremo kar k odgovorom..
  ja res je, koncno sem tudi jaz odrastel, no, sem na dobri poti tja, kamor nisem mislil, da bom kdaj prisel, pa ni to poroka :) ampak odraslost.. pac clovek mora it naprej in ceprav je vcasih tezka pot, se mora boriti sam s seboj, da ne pozabi na pot.. res je.. pravila ima vsak, tako jaz, kot tudi ti.. in ce se jih clovek drzi, potem je to precej lazje, ce pa se jih ne, pa postane oz. nastane problem.. kam je kdo spadal res ni vec pomembno, saj je slo zivljenje naprej.. je pa skoda, da so dolocene stvari se koncale malce drugace, kot bi se lahko..

  za medota sem pa kar malce ljubosumen.. hiihi.. kaj pa fotkas se kaj? jaz cedalje vec.. ampak, premalo casa je, da bi pofotkal vse kar si zelim..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja