had blog roni kordis had blog roni kordis

Pralni stroj

Danes sem bil primoran, zavoljo odsotnosti upraviteljice pralnega stroja, da si sam operem cunje, ki so se kopicile ze nekaj casa. In ugotovim, da imava pralni stroj s funkcijo easy iron, kar pomeni, da se ne zmecka toliko, da ima pralni stroj funkcijo hitrega pranja in opere cunje v 20 minutah in ugotovim, da ce das 2 dl mehcalca, potem cunje izredno lepo disijo. No, pri vsej tej evforiji nisem racunal na to, da lahko naenkrat obesim samo dva pralna stroja perila in tako bom lahko zadnjo rundo obesil sele jutri, ce se bo ze kaj posusilo. Sicer pa ga bom se enkrat prizgal, sedaj ko sem prebrodil krizo pranja. A ja, se rezime. Dve majici sta spremenili barvo, ene spodnje hlace niso vec bele, ena brisaca je postala svetlo modra in en modrcek (ne moj) je postal rahlo siv! Uspesno :)

 1. Ah, moški!
  Modrcev se ne pere v pralnem stroju, vsaj praviloma ne.
  Lahko izgubijo elastičnost in obliko, očitno pa tudi barvo –
  kot je razvidno iz povedanega.
  Naslednjič pranje na roke.

 2. Dedci nesposobni! Katastrofa. Jaz te ne bi več pustila blizu. A ti sploh veš, koliko stane en deber
  mordc – po možnosti s kostjo? Obup!

 3. ja ja :) smo moski nesposobni.. ko pa se zamasi odtok, ko pa vrata padejo s tecajev, ko je treba kaj popraviti smo pa cist dobri a ne :)

  ma modrcek se sej cist slucajno znasel zraven.. itak jaz nisem nic kriv.. je bil ze prej taksne barve :)

 4. ni tko bad. Meni je enkrat ratalo zabarvati celo žehto roza, pol pa še skrčiti par svojih najljubših cunj na eno številko premajhno…:)

Komentarji so zaprti.