had blog roni kordis had blog roni kordis

Najvecji rop v Sloveniji

Ce ne stejemo vseh ostalih, ki se jih ne zavedamo, oz. niso toliko na oceh javnosti.

Le zakaj niso odprli vseh sefov.. Le zakaj so odprli le dolocene sefe.. Le zakaj je SKB ze takoj dala podatke v katere sefe je bilo vlomljeno.. Le zakaj je bilo taksno varovanje objekta.. Le zakaj niso bili pridrzani varnostniki in ostali, ki so imeli podatke.. Le zakaj.. Le zakaj..
Prevec zakajev, da bi lahko tale zgodba dobila normalen epilog. Ce najdejo storilca, dobi vsak, ki me spomni kaj sem tukaj napisal za “kisto pira”!
In kdo bo sedaj padel? Bo padla direktorica, mogoce celo kaksen minister, bodo vso krivdo preneseli na varnostnika, mogoce na varnostno agencijo, je bila vse to zarota proti komu, ki je imel sef v SKB? Je vse to nabiranje glasov ali pa preprosto perfektno izpeljana in dolgo nacrtovana akcija, seveda s pomocjo notranjih virov informacij?

Kakorkoli ze. Na dan bo prisla marsikatera zanimivost, kot naprimer od kje komu taksne vsote denarja, sam pa je na socialni pomoci, zlatnina bo pred novim letom v dolocenih krogih zelo poceni, pa se hudo starinska bo, itd..
Lahko bi pisal in pisal, pa je povsem brez pomena. Bom rajsi kar direktno cestital Roparjem/a (obvezno z veliko zacetnicno) in jim/a zazelel da cim bolj izkoristita plen in naj ju odnese dalec stran in naj uzivata. Odlicno izpeljana zadeva! Upam, da pade kaksen scenarij :)

P.s.: ce tole bereta, mi lahko naklonita kaksen promilcek izplena :)

Komentarji so zaprti.