Danes zjutraj poslusam radio na poti proti Ljubljani. Zapora te ulice, zapore druge ulice, kolona na tej cesti, kolona na drugi cesti, zaprta Vilharjeva cesta, prepovedano sprehanjanje mimo Gospodarskega razstavisca, preko 600 policisitov skrbi za varnost Ovse-jevcev, zaprta pas avtoceste od Brnika do Ljubljane. Pa je res to potrebno za ponedeljkovo jutro, ko so nase ceste ze tako prevec polne, ko so guzve neizbezne in ljudje zivcni zacnejo svoj delovni teden. Strosek zasedanja Ovse-ja naj bi bil okrog 2 miljardi SIT! A ne bi bilo bolj pametno ta denar porabiti kako drugace? Bo kaksna prednost, ker smo to organizirali. Ali pa je to samo Ruplova politika? Ah ja, prezgodaj je se, da bi se s tem obremenjeval.

4 Responses to Ovse in kaos

 1. alternativka pravi:

  se strinjam. Naj jih stlačijo na Brdo tko kot vse ostale. A bomo zdej vsi zares tri dni v kaosu zato, da se lahko oni sestankujejo v centru? Lj je ograjena hujše kot da bi se pripravljali na poulični koncert Depeche mode ;)

 2. had pravi:

  v kocevsko reko.. mir in tisina bi bila idealna spremljevalca taksnega dogodka.. pa se stroski bi bili precej manjsi, ampak to je itak nepomembno..
  khm khm.. poulicni koncer DM pa ni slaba ideja.. mislis, da bi rupel kaj prispeval :)

 3. t pravi:

  za nameček pa še dž.

  v stilu včerajšnjega filma se prašam, “je sploh lahko še slabše?”

 4. alternativka pravi:

  itak da, saj veš da je vlada vedno podpirala alternativno kulturo ;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.