had blog roni kordis had blog roni kordis

Zurnalov koncert leta

Hvala Marko, ker si dobil brezplacne karte za koncert, ceprav nisem imel namena it nanj. In bil je precej zanimiv koncert, glede na to, da ne poznam komadov od Proeskega, Cetinskega in Hari Mata Hari. No, na koncu je bil Bajaga, katerega komade sem pa poznal in se precej boljse pocutil, ko sem lahko vpil zraven z polno dvorano. Sicer pa sem opazil zanimivo stvar na koncertu. In sicer da je bilo veliko istospolno usmerjenih zensk, ampak zanimivost je ta, da so bile vse podobne fantom, tako po oblaceju, frizuri in tudi obnasanju. Sicer na zacetku mi ni bilo jasno, ce vidim prav ali pa se motim, pa sta kolega razlozila, da je vse tocno tako, kot mislim. In sem bil povsem presenecen. Pa vse so imele majice BAR-a :)

  1. Had … od tebe bi pričakoval, da boš opazil deklino, ki spremljevalno poje pri Tonyju Cetinskem … Jelena. Hudičevo lepa punca …

  2. ah ja.. sej nekaj sem videl.. ampak sem bil bolj v zadnjih vrstah.. pa k ne poznam te glasbe mi je bilo cist cudno.. a si bil tam? v prvi vrsti :)

  3. Nisem bil na koncertu, ker me take stvari ne pritegnejo. Jeleno sem videl v Kopru in se res čisto vse naredil, da bi jo spoznal. Pisal sem na založbo na Hrvaško, dobil njen e-mail, tudi mailov in dobil odgovor. Ampak me tolaži misel, da že ima fanta … :)

Komentarji so zaprti.