Server, star ze preko 5 let (2 procesorska osnovna plosca z dvema celeron 400 MHz procesorjema in 512 MbRama, WinXp in Apache2triad) ki poganja tale blog je bil zelo priden in zelo dejaven v teh 6 mesecih odkar pisem blog :) Ce koga zanima statistika je tukaj. Precej veliko podatkov, ki mogoce kdaj celo pridejo prav.
Pa se ena splosna statistika kar tukaj:

stat

5 Responses to Statistika dostopov

 1. tomaž says:

  sem te ze nekakrat hotu prašat glede tvoje domene .SI?

  je tvoj blog tvoja dejavnost?
  al maš veze na arnesu?
  al sm pa jst mal zaspau :-)

 2. had says:

  blog je dejavnost moje punce :) v bistvu je bilo tako, da sem jaz zarad domene hotel, da se tako imenuje s.p. :) pac moski, ki je hotel met eno korist od tega..

  veze na arnesu pa niso nic pomagale, ker ta domena je bila moja zelja ze dolgooo nazaj.. pa na zalost ni slo ;)

 3. Žmota says:

  aha.

  če nisem preveč zvedav, s čim se ukvarja s.p.?

 4. had says:

  nisi :) had poslovno svetovanje.. v bistvu s PR-ovstvom in podobnimi recmi.. punca iz tega foha.. sicer bi moral, oz. ze imam pripravljeno tudi spletno stran v zvezi s tem, ampak se nisem dokoncal :)

 5. […] O sistemu, oz. ljubkovalno serverju, ki poganja tale blog sem ze pisal tukaj. Danes pa sem na eBayu uspel ujeti avkcijo in celo zmagati v tekmi za to dolgo iskano maticno plosco. Tako, da bom sedaj, ko dobim to zadevco, lahko sestavil se eno skatlo za backup in eksperimentiranje, da se mi ne bodo dogajale taksne stvari. Zakaj sem se odlocil za tako staro maticno plosco, ko pa za malce vec denarja dobim novo, z veliko boljsim procesorjem? Preprosto zato, ker lahko prenesem disk iz ene skatle v drugo, ga pri tem kloniram in se igram z upgrejdi, ki sicer vedno prinesejo tezave in pri tem imam eno skatlo nedotaknjeno in delujoco. Upam   [link] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.