had blog roni kordis had blog roni kordis

Jebenti pa zaprte trgovine ob nedeljah

Nedelja. Dan, ki sem ga zaradi vrocine prezivel v postelji in popil toliko limonade, da vonjam svojo kozo, ki ima vonj po limoni :) In potem sva ugotovila, da je zmanjkalo limon in mleka in kruha. Barbka skoci v trgovino in se tudi vrne, seveda brez vsega. Ah, saj res, volja ljudstva na referendumu je bila taksna, da so zaprte vse trgovine. Na zalost na Petrolu pri nas ne prodajajo kruha, limon in mleka. Tako da ostanem brez cokolesnika za vecerjo, brez limonad (ok, bom pac pil naraven pomarancni sok) in brez kruha. Bom prezivel, tako kot sem se vedno, ce sem kaj pozabil nakupiti, pac clovek najde zamenjavo.
Ampak ne! Ne bom pa prezivel tega, da morajo bogi duhovniki delati ob nedeljah! Da se morajo muciti, ker nimajo taksnega sindikata kot so ga imeli trgovci! Ker nimajo podpore ljudstva, da bi tudi oni lahko preziveli nedeljo v krogu svojih najbljizjih (hmm, kdo naj bi bili to), da bi si ta dan spocili od napornega bogosluzja in pa se pripravili za nov teden! Ce kdo, ki hodi ob nedeljah v cerkev, bere to, naj se zamisli in premisli zakaj se tega udelezuje, saj ima duhovnik tudi moznost, da normalno zivi, tako kot trgovci!
In ker se mi duhovniki tako smilijo, ker morajo delati ob nedeljah, bi predlagal en referendum, ki bi poskrbel za to, da bi bile ob nedeljah cerkve zaprte! Da bi duhovniki nasli svoj mir ta dan in uzivali v casu s samim seboj. Prav tako pa tudi trume obiskovalcev, ki so sedaj iz nakupovalnih sredisc zacele naskakovati cerkve, ker se tam dobi hrana (hostija).
Smo vsi za referendum?

:evil:

  1. nedelja je božji dan in vsi ljudje bi morali biti prisiljeni v obisk lokalnih cerkva.

    rofl :d

Komentarji so zaprti.