Jabolko ne pade dalec od drevesa. Seveda pa ni sama kriva, da je njen oce postal minister za solstvo in da je ona lepa. Ker pa lepota ni vedno dovolj, se mora Zverova dokazat, da je se razgledana in pametna voditeljica. Ceprav samo na Paprika Tv, ki slovi po lepih voditeljih, o njihovi strokovnosti pa nima smisla razglabljati. In potem pride v studio plemeniti Zmago in pove, da bi bilo potrebno pedofilom sekati roke in noge in jim vzgati znak na celo! In tudi dilerje bi morala dolet podobna kazen! In seveda se je Zver-ina s tem strinjala. Normalen clovek se ne bi! Vse lepo in prav, ni oce kriv, da ima taksno hcerko, ampak kaj taksnega pa presega meje zdravega in razumnega okusa. Res je pedofilija problem, pa vendar, ce se vprasamo, kje je je najvec, pridemo do preprostega odgovora. V cerkvah. Ampak o tem se ne govori! To je sveto in to je tabu tema.
Ja, hudic je, ce je zenska samo lepa. Ampak saj se prijetno smeji, kar pa tudi steje!
In ce povezem se dogajanje v parlamentu, ko je minister Drobnic odrinil roko novinarke, ki ga je sprasevala o njegovi odstavitvi in ji ocital, da se taksnih stvari ne sprasuje, potem se res vprasam, kaj se dogaja s Slovenijo. Ministrica Lukaceva ne upa pred kamere, Drobnic napada novinarje, Plut pobija po Sloveniji in za to ne bo letel noben minister, sodniki se odlocajo za belo stavko, za sluzbo tajnice v drzavni upravi pa je po novem potrebna fotografija! In pogovor za sluzbo, ce je kandidatka dobrega izgleda ne traja dlje kot 5 minut, da o tem, da se jo na razgovor povabi preko SMS-a, niti ne razglabljam. Bajukovo ministrstvo je precej v razsulu, kajti ljudi, ki so delali, so odpustili, ostali pa po vecini niso sposobni, so pa seveda iz prave stranke!

Ja, to je Slovenija, katere si definitivno ne zelim!

4 Responses to Plemenita Zver

  1. Všeč mi je bil stavek nekega neznanca:
    Oče Zver. Hči kokoš.

  2. had says:

    cista resnica.. ampak zakaj bi delali krivico zivalim :evil:

  3. […] Minister Mate, kaj boste storili? Boste odstopili? … in vsaka oblast pomeni policijo in vsaka policija je orozje v surovih rokah in vsako orozje prinasa trpljenje in vsako trpljenje se sprevrze v upor… Tako so peli Nieti leta 1984. Vendar se ni veliko spremenilo od takrat. Se vedno je policija tista, ki s svojimi dejanji preseneca ljudi in se pokaze v pravi luci, celo pred kamerami in pred novinarji. Ze tako je novinarski poklic necenjen, da pa bodo policisti novinarje se pretepali, to je pa ze visek arogance v tej drzavi. Ce ze ni dovolj, da minister Drobnic pretepa novinarko, mora isto storiti tudi policija, oz. pripadniki njihovih interventnih enot. Novinarka Radia MarsMateja Ratej, se je udelezila shoda proti centrom za tujce v Postojni. In po njenem pricevanju, je naenkrat pripeljalo 6 vozil in iz njih so izskocili policisti. Ona je stala 100 metrov od protestnikov in 50 metrov stran od ceste. Vendar je policist skocil do nje in jo z pendrekom grobo odrinil v steno, da je padla po tleh. Potem pa so policisti nadaljevali pohod proti protestnikom in uporabili fizicno silo nad njimi. Prav tako jo je skupil tudi Dnevnikov fotoreporter. Po akciji so policisti odpeljali 7 udelezencev shoda, tujih drzavljanov, ki so prisli na mirni shod, da bi opozorili kako se dela s tujci v teh centrih. Dezurna sodnica je izpustila priprte, zaradi pomanjkanja dokazov in zaradi neutemeljenega snemanja na kraju dogodka, ki si ga je privoscila policija. Se pocutimo varno v drzavi, kjer nas lahko policist fizicno poskoduje? Bo zaradi tega incidenta padel kaksen minister? Se bodo uvedel sankcije za policiste? Kaj se dogaja v centrih za tujce, ce ze pred njimi policisti kazejo svojo moc nad udelezenci shodov? In potem se vprasam, ce zivim v varni drzavi? Naj me bo bolj strah policistov, kot nepridipravov?   [link] […]

  4. […] Prispevek, ki me je spomnil na Plemenito Zver. Å e vedno imam isto mnenje! 0% […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.