had blog roni kordis had blog roni kordis

Pluralizem medijev

Poslusam in gledam prenos iz parlamenta. In me je sram, da sem Slovenc! A to naj bi bila demokracija? Prepovedati vse ostalo in dovoliti vse kar je cerkvenega. Najhujsi problem je okultizem! A ni cerkev tudi kult? Bi prepovedali predvajanje mas in ostalih cerkvenih dogodkov na TV? In pa pornografija na TV in casopisu! Najboljse je, da se vse prepove in da so zenske zavite preko glave! In potem bo kdo rekel, da so muslimani problematicni, da so bile zenske v Afganistanu zatirane! To, kar se sedajle dogaja v parlamentu je groza in zalost za Slovenijo!
Pizda, naj se ze zamenja prekleta ablast! :evil:

p.s.: tolk jezen, da grem kidat sneg! K sosedu :)

fuck zionism. fuck militarism. fuck americanism. fuck nationalism. fuck religion. fuck religion. fuck religion.

  1. In menda je bila ta seja pomembnejša od dirke na Pokljuki … naši zanič, ampak vseeno.

  2. had, zamenjava oblasti ne bo resila nicesar; saj ves: ablast je pri nas ljudska. Najprej bi bilo potrebno zamenjati ljudstvo. Počakaj še na prihodnje pluralizacije: mislim da do pluralizacije solstva tudi ni vec tako dalec in uvedbe kreacionizma pri pouku biologije. Vse v smislu demokratizacije; nauk o evoluciji ni vsem prevec simpaticen in cvet nase prihodnosti se ima pravico pouciti tudi o drugacnih pogledih na razvoj, mar ne? Novi primitivizem je bil svoje case akcijsko-umetniski program sarajevskega umetniskega kroga, ze vrsto let pa je to tudi sestavni del nasega vsakdana, kateremu ni mogoce ubezati, kot tudi ne globalizaciji. Sicer je pa edina izjava o slovenstvu, pod katero se podpisem kadarkoli tista Zizkova, da mu pet minut dobrega filma pomeni vec kot vse slovenstvo skupaj.

  3. res je.. ablast je ljudska in taksni ljudje lahko volijo samo sebi enake.. glede ideje o zamenjavi ljudstva pa se povsem strinjam s teboj.. ce se ze druge stvari ne morej zamenjati ali spremeniti, pa zamenjajmo ljudstvo.. pa saj ce pogledamo na Delo, se tocno to dela.. menja se ljudstvo, da bodo potem lahko postali desni casopis.. tudi glede solstva se strinjam.. zalostno, ampak resnicno.. ce so ze spremenili zgodovino in so sedaj partizani (borci) in belogardisti izenaceni, potem bo tudi darwin padel, da ne govorimo o vseh ostalih zivljenjskih nazorih, ki se bodo spremenili.. ves.. glede na tvojo podkovanost v vseh temah, bi moral tudi ti zaceti pisati blog! imas skrito veliko v sebi.. in ni prav, da je vse to samo tvoje..

Komentarji so zaprti.