had blog roni kordis had blog roni kordis

Kurt Cobain

Danes mineva 12 let od njegove smrti. Se pomnite Smells like teen spirit, All apologies, Bleed, Come as you are in zame najboljse (sicer priredbe) The man who sold the world. Zaznamoval je zivljenja precej ljudi, prav tako tudi glasbe, v tistem casu. In nasledniki Nirvane so imeli precej lazjo pot kot oni sami. Sicer se tu lahko pojavi polemika, kdo je zacel z grungom, ampak to ni moj namen. Jaz se jih spomnim iz njihovega ljubljanskega koncerta, ko sem zunaj pred dvorano cakal frende in je sel Kurt mimo mene. V bistvu je bilo med nama steklo. In se spomnim njegovega pogleda in mojega presenecenja, da je to povsem navaden clovek, taksen kot smo vsi. Skoraj razodetje, za takrat 18 letnika :evil: Iscem, pa ne najdem karte, da bi jo skeniral in prilepil sem, mogoce kasneje najdem.

RIP!

p.s.: se pa spomnim enega vipovca, katerega smo sicer izzvizgali (mi smo proti vsem, pa ni vazno kaj je in kdo), ampak sem mu bil zelo fovs, ker je bil v prvi vrsti, pa se fotkal je! A mogoce obstaja kaksna slikca iz tistega koncerta? :)

 1. mene je pa fotr pelu, ker sem bla takrat bolno mahnjena na njih on jih je pa tudi smatral za legendarne. And i was 12! Pa še reku je da moram to vidt!
  No sej to je reku še za marsikaj drugega.. recimo Pink Floydi k sem bla 12, Dip prple k sem bla
  11,16, 22.. (am ne takrat se mi ni dal več, je šla moja mlajša seka, jest pa jinx sva jih sam pelala).. itd. Loco!

 2. ker butl ga je šov ubit….ko je biv predobr za tti svet…kake pesmi bi lahk nastajale če bi biv še živ…jok…ka bi dava da bi ga lahk enkrat vidva…pa mislim a je mogo met tsto grdo babo ko ga je meva sam zarad keša…mislim….oooo…nevem ka naj še povem…ko sm zvedva da je umro sm bva tk šokerana…ko je mev tako kruto živlne pa je tk mlad umro…isto ko pa jimmy hendrix…jok..I miss you

 3. a je kdo gledo zdj, ko je blo sedem obdobij rocka, 6. del?
  js sm bla tak hepi, da sm končn lahk gledla en del, vse druge sm zamudla, tak da sm vidla sam tazadna dva pa na youtubei sm si nujno mogla pogledat tt peti del=)
  ker srečko….da ga vidš tko na blizi…
  kak je meu kurt bedn lajf… tko zlo si ga je hoto vzet, da mu ni blo pomoči…
  pol ga je pa še en debil ustrelo…
  baje je courtney naročla morilca, sam on je biu že tko na fiksi…
  sam je pa res, da ga je courtney tt spoštovala… usaj na začetki… zaradi njega je baje šla spet na drogo (tt v cocaine girl) in to… kr zadetga človeka kao ne morš razumet, če nisi v enakem stanji ko on…
  žalost…
  kdor ma gnar, nima sreče

 4. kurt ni imel bednega lajfa.. imel je vse, kar je zelel.. live fast, die young, be nice corpse..

 5. u bistvu je meu bedn lajf ravno zarad tega, ker je meu vse.
  in še sam je izjavo, da bi se najrajš upokojil al pa šou iz nirvane z neki malga gnara in bi lepo živel v jugoslaviji al pa v mehiki in bral revije o zgodovini rocka.
  zgleda, da mu je blo res usega dost.

Komentarji so zaprti.