had blog roni kordis had blog roni kordis

Reklame

Tokrat ne Playboyeve, ampak bannerji, oz. oglasevanje na blogu. Dobil konkretno ponudbo, da bi se mi vrtel na blogu en banner, pa sem nekako zelo skepticen do tega, kajti vseeno mislim, da nisem komercialen blog, oz. vsaj nocem biti, ker bi s tem moral spremeniti veliko stvari. Sedaj mi je blog v lastno veselje in uzitek, potem pa bi le-ta verjetno postal mora, kajti delovati bi moral vsaj 99%, verjetno bi se pojavile zahteve po dolocenem stevilu klikov in podobno. In se mi je zastavilo vprasanje. Ce je to moj hobi, a mora biti ta hobi res sponzoriran? In motec za obiskovalce bloga, ki seveda premorejo toliko sivih celic, da ne bi niti pod razno nasedali raznim reklamam, ki bi se vrtele, pa se cel koncept in graficna zasnova bloga (ki milo receno ni nic posebnega in bo treba kmalu narediti redizajn) bi se mi podrla. Seveda pa je na drugi strani denar, sicer ne velik, ampak nekaj pa ga je. In odlocitev, lastno zadovoljstvo ali denar, je vcasih kar tezka stvar. Kaj menite, se splaca prodat sebe in postat “kurba” in uniciti blog?
Moj odgovor je ze znan :evil:

  1. vsi smo kurbe. edina spremenljivka je cena. če je dovolj visoka zate, go for it!

  2. na blog ne spada reklama … kot bi svoje misli prodajal (še huj ko kurbe :D)

  3. Ne vem, zakaj zmerjate prostitutke. Tudi te morajo živeti. S tem ni, po mojem mnenju, popolnoma nič narobe. To je kvečjemu kompliment. Da služiš z blogom … ma, majka!

  4. Čeprav, had, če priznam po resnici … zdaj ne grem več (tako pogosto) na sux, tudi zaradi tiste prav nič prijetne reklame!!! Ostani tak kakršen si ….

  5. evo.. tocno to sem zelel prebrati.. vem, da bi lahko nekaj denarja potegnil.. ampak a je boljse, da sem potem odvisen od tega, da moram 24/7 vzdrzevati racunalnik in vse ostalo, da res deluje.. ali pa preprosto, kadar se mi da, kaj napisem in to je to.. blog bo se vedno ostal moja zabava in ne profesionalizem.. slisi se sicer vehementno.. ampak ni :evil:

  6. ce pa nima se vecjega paketa od tega, k ga mam :) je pa zanimivo, da je tolk spustil cene.. :) na kater paket gres

  7. Ej zakaj pa ne. Pač prilagodiš dizajn tako da je zadeva čim manj moteča za obiskovalca

Komentarji so zaprti.