Refresh

This website www.had.si/blog/2006/04/19/vega-prodana/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

Vega prodana

WWI naj bi s 1. junijem prenehal s svojimi storitvami v Sloveniji. Ze dalj casa se je vlekla ta odisejada in tozbe proti drzavi. Ocitno sta jim mobilna operaterja Mobitel in Simobil ponudila dosti ugodno ponudbo, da so se odlocili zapustiti “meko, kjer se cedita med in mleko”. In ko se sedaj spomnim s kaksno reklamno akcijo so prisli na nas trg, banane, torte in pa po nesreci zaziganje Ljubljanskega gradu, se cudim, da so sploh tako dolgo zdrzali. In ravno Vega se je najbolj zavzemala za uvedbo prenosljivosti stevilk, za regulacijo trga in vsega ostalega. Sedaj pa vrze pusko v koruzo in odhaja. Tako, kot so storili se v parih drzavah. Sedaj pa pocakajmo in bomo videli, ce se bo kaj od tega uresnicilo :evil:

  1. Å koda je tretjega operaterja, škoda, da je bil to nesposobni WWI! Boš pa videl kako hitro bomo dobili duopol, kot ga imajo na hrvaškem in še kje!

  2. jeap.. se zavedam tega.. ceprav s potezami vege na nasem trgu se pa na zalost ne morem strinjati.. pa saj veva oba o cem je govora :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja