Medtem, ko skusam urediti fotografije z vcerajsnjega srecanja oldtimerjev v Portorozu, imam prizgano TV in se mucim ob glasu in komentarjih Mirana Alisica, ki pa ima danes za sogovornika Walterja Wolfa, ki pa je se bolj dolgocasen. In se mucim in nekako mi ne gre od rok obdelovanje fotografij. In se mi koncno posveti, kaj moti mojo koncentracijo. Preklopim na MTv, kjer se vrti glasba, ki je sploh ne poznam. Vendar je vseeno precej lazje delati ob taksni glasbi, kot pa ob komentarjih Alisica. Me zanima zakaj se se vedno drzi v sedlu komentatorja F1?

5 Responses to Formula 1

 1. exorciser pravi:

  jest sm raj na hrvasko tv preklopu, sicer nekaj stvari nisem zastopil, vendar se zmeraj kak procent vec kot pri navezi Alisic-Wolf.

 2. Black Betty pravi:

  Men je F1 zanima sam takrat ko se kdo (oz. več njih) na kakšni ridi skrešajo in letijo mali delci pločevine in gum po zraku. Drgač pa saaaaffffffffrrrrrr!
  Ne vem, mogoče bi bil Ališičev “ulalalala” bolj zanimiv pri komentiranju Tenisa, ko bi nam ob gledanju levo-desno natrosil še ogromno tračev o ljubimcih, ex ljubimcih ali samo spolnih odnosih kakšnih tenisačic in ali nosijo tange ali navadne hlačke.

 3. had pravi:

  exorciser: jeap.. se strinjam.. veliko bolj normalno komentiranje, predvsem pa bolj zanimivo..
  betty: vsi bi verjetno radi gledali samo krese, ampak na zalost so bolidi tolk dragi, da si tega ne morejo privosciti :)

 4. Miha pravi:

  Kako zanimivo … Hrvati pa preklapljajo na POP TV …
  In še nekaj: Miran Ališič bo do svoje penzije komentiral F1, ker je v tem času spoznal toliko ljudi, da ga enostavno ne smejo podrajsat. Je pa tudi res, da POP dobro trži to formulo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.