Aleister Crowley, Telemit za nekatere, za druge najvecji satanist 20. stoletja, za tretje okultist, med vsem ostalim pa tudi pisatelj, je v svoji Knjigi zakona zapisal: “Every man and every woman is a star”. Stavek, ki si ga lahko razlaga vsak po svoje.
In ce se vrnemo v tiste case, ki se jih bolj slabo spominjamo, oz. se mogoce kdo spominja, da je sel na ples z ocetom, iz plesa pa z mamo, potem nam bodo stvari malce bolj jasne. Ker nas je vecina odraslih, ce ne stejemo, da nosimo otroka v sebi, tako ali drugace in da vec ne verjamemo v storklje, ki prinasajo otroke, potem je stvar lazja. Seveda ne bom razlagal o seksu in kaj je potrebno, da pride do spocetja otroka, ampak se bom osredotocil na drugo pomembno stvar pri vsem tem.
Milijon jih je, ki vsi samo cakajo, da bodo poleteli, da bodo prvi in zmagovalci, ampak ta cast doleti samo en spermij. Si predstavljas kako naporna je ta pot, koliko je zaprek in koliko ovir je treba preskociti, da prides prvi do jajceca in ga oplodis?
Ti je ze kaj bolj jasno na kaj namigujem?
Se zavedas, da si ti, ja TI, bil prvi in edini med celim milijonom in se malce vec spermijev in da si se ti prebil na tej poti in zmagal? Si se kdaj spraseval o tem?
In ko pridejo crni dnevi, ko ni sonca v tvojem zivljenju, ko obupujes in ko imas obcutek, da nisi vreden nic in da si nesposoben za vse stvari, takrat pomisli na to, da si ti zmagovalec. Da si bil najboljsi, da si edini, ki mu je uspelo, takrat se nasmej in zivljenje bo v trenutku postalo polno smeha in sonca.
No, si kdaj razmisljal o vsem tem na taksen nacin?