Enkrat sem ze potreboval gume. Sicer jih nisem dobil, sem pa dobil majcko in bil med stirimi po izboru obcinstva. Ker se vedno upam na nove gume :evil: , te prosim, ce si vzames cas, pogledas ! TUKAJ !, izberes RITKO in izpolnis podatke! Oz. kar direktno ! KLIKNES TUKAJ ! in vneses svoje podatke!
p.s.: s tem tudi sam sodelujes v zrebanju nagrad
Hvala

11 Responses to Pomoc 2

 1. samuelion says:

  u kaka ritka… =]

 2. had says:

  hot, hot, hot :)

 3. mloncar says:

  naslov slike je feltne, ampak jst nobene feltne ne vidim :D

 4. Cyb3r says:

  Če jih dobiš gremo konec sezone na burnout.

 5. had says:

  itak.. :evil:

 6. Ulala says:

  ok, sem glasovala… ampak (sorry!) zanima me, kaksna je povezava te riti z gumami? bistvo slike? lepa rit (recimo, da je ta se kar ok, razen tega, da je oblecena cist bedno) se ni dovolj za dobro reklamo.

 7. Ulala says:

  druge tvoje fotke se mi zdijo opazno visje kategorije… a zameris?

 8. had says:

  ulala: popolnoma se strinjam s teboj.. res je.. fotka ni ravno master piece.. ampak glede na to, da je prva nagrada 4 gume, sem bil pac populisticen..
  itak da ne zamerim.. ker se sam zavedam tega :)
  btw.. kaj pa pravis na slogan k fotki.. na cesti te ne resi dobra rit, fulda guma mora bit ;)

 9. Ulala says:

  with this slogen? slightly better ;)

 10. had says:

  ma.. to jim bom dodatno prodal.. :)

 11. […] Junija sem bralce bloga prosil za pomoc pri nagradnem natecaju, za najboljso fotografijo v povezavi z gumami Fulda. Danes zjutraj pa se spomnim, da je minilo ze precej casa od razpisa tega natecaja in da bi lahko pogledal kako kaj kotiram na lestvici, oz. kdaj se natecaj zakljuci. Na strani Fuldaspelji sem trenutno prvi na lestvici s to populisticno ritko. Na tem mestu gre zahvala vsem, ki ste glasovali zame, ceprav vam ritka iz vidika oglasevanja (ja, pisem oglasevanje, ker ne smem vec uporabljati besede reklame) ni vsec. No hvala tudi vsem, ki vam je ritka vsec tako ali drugace. Pac ritka, a ne! In sedaj pride zanimiv del. Berem razpisne pogoje, kjer imajo dolocena casovna obdobja natecaja in sicer: fotografija od 08. maja do 26. avgusta . Matr eva, tole se je pa ze moralo koncati si mislim. In berem naprej: Ocenjevanje se zaključi teden dni pred zaključnim dogodkom za posamezno kategorijo, in sicer: – za fotografijo 26. avgusta. Se pravi se enkrat poudarjajo, kdaj se glasovanje zakljuci. In malo naprej pise: Zaključni dogodki bodo: – 01. septembra v Portorožu. Kriterij ocenjevanja na zaključnem dogodku je jakost (dolžina, hrupnost, inovativni dodatki…) aplavza občinstva pri posameznem natečajnem delu.. Zanimivo. Se pravi, da je bil nagradni natecaj ze koncan (26.8.) in da so bile podeljene nagrade v Portorozu (1.9.). In med branjem naprej, najdem kljuc do resitev: Nagrajenci bodo o nagradah in načinu njihovega prevzema obveščeni najkasneje v 14 dneh po izboru in žrebanju in sicer s pisnim sporočilom s strani organizatorja.. Ok, razumem. Pac cakajo zadnje trenutke, da obvestijo nagrajence. Ceprav prireditve v Portorozu ni bilo, oz. vsaj jaz nisem vedel zanjo. p.s.: nauk zgodbe. Vedno preberi razpisna navodila, da vsaj ves kako in kaj vsa stvar poteka in da ne napises celega posta, na koncu pa ugotovis, da bi ga lahko pobrisal! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.