Ce mi kdo pobere moje fotke in jih da v svojo galerijo, brez da bi me za to povprasal, oz. da bi napisal kdo je lastnik fotk. Fotke sicer opremim z watermarkom, ampak vseeno se fotke pokradejo. Sedaj pa sledi prijazen mail lastniku galerije na moj-album in da vidim odziv.

p.s.: lastnik galerije seveda ni odstranil fotografij, zato sem napisal mail uredniku , ki pa je odstranil fotografije v roku 15 minut. Hvala!

9 Responses to Sovrazim

 1. Matej pravi:

  Daj poročaj kaj se bo dogajalo, ker tudi mene zanima kako se bodo odzvali.
  LP

 2. samuelion pravi:

  štrik pa na prvi kandelaber =)

 3. Volcjak pravi:

  Kot prvo se ti opravičujem. Vidim da si en izmed tistih ki so malce jezni če si kdo sposodi slikice. Če mogoče nisi opazil, nisem pobrisal tvojega web naslova. Slike si objavil na javnem forumu. In ne tvojega emaila nisem prejel. Ne vem no zakaj potem slikaš, takšne fotogravije (moje mnenje je da so zelo lepe, drugače si jih nebi kopiral) če jih potem ne dovoliš uporabljati.

  Vidim pa da očitno nimaš boljšega dela kot da se delaš korenjaka na svojem blogu.

  Res se ti opravičujem. Pač ker sem bil v boksih nisem imel možnosti gledati vseh brzincev. Fotografije pa sem dal v moj-album le iz razloga da sem lahko prijateljem poslal le link. Å e enkrat se opravičujem.

 4. had pravi:

  Malce jezen, ce mi nekdo ukrade vse moje fotke? A ce objavim slike na javnem forumu, potem te slike postanejo javna last? In opravicujes svoje dejanje s tem, da nisi pobrisal mojega watermarka?
  Kot prvo fotografije so avtorsko delo. Kot drugo, na tem blogu veljajo pravila http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed.en_GB, ki so tudi zapisana.
  Zakaj jaz slikam taksne fotografije? Zakaj hudica pa naj jaz tebi razlagam, kaj in zakaj slikam?
  Prijateljem bi lahko poslal tudi ta link do fotk, ne pa da si si jih nalagal v svoj album. In ce kaj sovrazim je to, da mi nekdo ukrade fotografije. Sploh ni problem, ce mi kdo pise, da potrebuje kaksno fotko, rade volje jo posljem, samo da vem, za kaksen namen gre!

  In ocitno res nimam boljsega dela, kot da se delam korenjaka! :bruh:

 5. Volcjak pravi:

  Je že v redu. Sej zdej sm jim tvoj link poslal. Ne opravičujem svojega dejanja. Pač rally me zanima. in zelo zamudno je če moram shranjevati vsako sliko posebej. Nisem ti ravno vseh pokradel no. Je pa res, da če bi ti sedaj rekel če bi mi poslal ripane slike na mail, da se to nebi zgodilo. Ali bi mi jih. Bi bile pa za lastno uporabo na računalniku.

  LP

 6. had pravi:

  poslal bi ti taksne, ki jih ne bi jaz objavil.. in ravno zato jih dajem azurno in sproti na stran, da jih tudi ljubitelji rallya in ostalih stvari vidijo cim prej..

 7. Volcjak pravi:

  No tkole bom reku. Å e enkrat sorry. Druzga ti pač ne morem rečt. Vsaj vem kako pa kaj naprej.

  Lp

 8. had pravi:

  je ze ok.. sem se pomiril.. me moras pa razumet, da me razjezji, ko vidis svoje fotke v kaksnem drugem albumu, ali pa celo na plakatu.. in potem povprasas, kje so dobili sliko in ti mirne duse odgovorijo, da so jo nasli na netu.. in odrezali watermark in jo uporabili..

  p.s.: ce bos kdaj potreboval slike v vecji velikosti, mi pa sporoci.. ni problema sploh.. samo da vem, kje so..

 9. Volcjak pravi:

  Ne mene tudi veseli, da sva uredila tole. Ker po mojih ugotovitvah sva nekako iz iztega konca Slovenije. Po eni strani je pa tole bila pozitivna stvar, ker sem tako zvedel za tale tvoj web.

  LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.