55 metrov visoko, pod teboj smaragdna Soca, nad teboj pa vroce julijsko sonce. Samo se pogled v daljavo in skok. Letis, prosto padas, tako kot kamen, ko ga vrzes in potem zanihas parkrat in obvisis. Adrenalin, uzitek v koncni fazi zaradi morfinov tudi odvisnost.
No ja, sam nisem skocil, ampak nekako tako si predstavljam skok, ce pa koga zanima, pa si lahko pogleda Top ponudbo.

15 Responses to Bungee Solkan

 1. […] Iztok, ki se vedno nima bloga, je imel sluzbene opravke v Posocju in naju z Barbko povabil, da se mu pridruziva pri odkrivanja lepot Soce, pri pogledih na bungee, do kopanja v Soci in pa ogledu svetovnega pokala v skokih z visin v Kanalu na Soci. Svetovna udelezba, tekmovalci iz destih drzav, Avstralije, Kolumbije, Ukrajine, Nove Zelandije, Marka, so skakali iz mostu, kateremu so dodali se oder, tako da je bila skupna visina 23.8 metrov. Neverjetni skoki, ki so gledalcem zaprli usta in tisina, ob kateri je bilo slisati samo tok reke, so bili spremljevalci prireditve. Beseda pogum ni dovolj, niti jajca, ki jih ti skakalci definitivno imajo ne opisejo tega. Uzitek ob gledanju prostega pada in vseh saltah in vrtenju v zraku naredijo prireditev zanimivo za obiskovalce. In organizatorji so se izredno potrudili. Upam, da jim danes, ko je uradna tekma, vreme zdrzi in da bo veliko atraktivnih skokov. Iztok, se priporocava se za kak izlet […]

 2. nimfa says:

  jst sm skočila…prou klele…in bla tut namočena…predn so me pobasal u tardeč gumenjak…in ja res je fenomenalno…in res me ma vsak let bol da bi zadevo ponovila…in hvala hadič da si me spet spomnu…ker se mi zdi da je letos cajt da se zadeva ponovi…sam še kandidate za sabo morm najdt…nazadne sta bla dva postavna dečka…k pa sta pred skokom rabla 2 pirčka in sadjevc…sama kako pak priporočam popolno treznost…;)

 3. mloncar says:

  mene že nekaj časa drži, da bi šou skočit. in upam, da bom letos!

 4. had says:

  se javim za uradnega fotografa :) ce bom upal pogledati cez most :evil:

 5. Betty says:

  LOL had, nisem vedla, da si tak pussy ;)

 6. had says:

  strah pred visino.. no ja.. ce sem proste pade v mirabilandiji in gardalandu prezivel, bi tudi to verjetno.. ampak zakaj bi tvegal :)

 7. mloncar says:

  če nič ne tvegaš, nič ne pridobiš :-)

 8. had says:

  to je vse res.. ampak poskusi me prepricat to :evil:

 9. ma3ca says:

  Pussy gor al dol, jst tud ne bi skoču

 10. had says:

  ceprav me ze dolgo drzi, da bi skocil.. sploh, k ti punca rece, da je pred parimi leti ze tukaj skocila in da bi se enkrat.. :evil:

 11. mloncar says:

  Sej če se sam ne boš hotel odrinit s mostu, te lahko nekdo drug porine :-D

 12. had says:

  sej lahko veter zapiha pa pades dol :) problem bi me bil spravit na tisto stopnicko, bi se mi prej zavrtelo, pa bi dol padel :evil:

 13. nimfa says:

  zadeva je varna…sam ‘let’ je pa tolk kratk da te nima bit cajt strah…sam adrenalin ti šopa ke po žilah…tko kt k noriš z avtom…sam da se ti kle pač nč ne more zgodit…ne bi pa tut jst skočila s platforme nad betonom…klele v solkanu je res celotna slika fakinfenomenalna…;)

  se že menim…;)

 14. Ulala says:

  jaz sem skocila nad betonom… AAAAAAaaaAAAAAAaaaaaaaaaaA!

 15. had says:

  ekstremistka :) kaj naj recem drugega..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.