had blog roni kordis had blog roni kordis

Kdo je Stig

Vprasanje, ki se gledalcem Top Geara, zame osebno, dalec najboljse oddaje o avtomobilih, zastavlja ze zelo dolgo casa. Top Gear, ki ga vodijo Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, vsak teden pogleda preko 350 milijonov gledalcev. In v vsaki oddaji se pojavi tudi skrivnostni “the Stig”, moski, ki nosi dirkaski kombinezon in dirkasko celado vedno v isti barvi. Na zacetku je bila to crna, od 3 serije pa je oblecen v belo. Prvotno, v letih 2002 in 2003 je bil “the Stig” Perry McCarthy, bivsi voznik F1 in testni Bennetonov, Arrowsov in Williamsov voznik. Od takrat naprej pa je “the Stig” skoraj najbolj varovana skrivnost.
V vsaki oddaji voditelji Top Geara dajo namig, kdo naj bi bil “the Stig” in cela kolekcija namigov je na wikipediji.
He drinks a lot of petrol. He sleeps upside down like a bat. If you tune your radio to 88.4 FM you can actually hear his thoughts. He can catch fish with his tongue. He urinates 98 RON petrol (On The Top Gear Website Profiles) So, we gave the GTI to the STI… G His teeth glow in the dark. His favorite food is raw meat. He has no age. Jimmy Carter wants him dead. Banzai! Stig.
Ce ga kdo pozna osebno, pa naj sporoci :evil:

  1. The Stig ne bi bil to, kar je, če bi vedl, kdo je, ane? :) Če se bo kdaj razvedelo, kdo je, bo to ob kaki res enkratni priložnosti.

Komentarji so zaprti.