Govori se, da se bo 30.8. zgodilo nekaj totalno nepricakovanega in nepozabnega. Res je!
Zvezde prihajajo v Maribor! Ne zamudite jih in pridite tudi vi!
Tak SMS sem vceraj popoldan dobil iz stevilke 2929. Ker nikoli ne sodelujem v taksnih in drugacnih nagradnih igrah, nocem brezplacnih melodij ali ohranjevalnikov zaslona in ne posiljam SMSa s kljucnimi besedami na 2929, sem bil malce presenecen nad tem SMSom. In potem zacnem razmisljati, ce nisem ze tudi enkrat v preteklosti dobil nekaj podobnega. Seveda. Da sem dobil kartico za popust, sem moral v trgovini Tus napisati tudi svojo GSM stevilko.
In sem zacel razmisljati, kaj hudica naj bi ta slogan, da zvezde prihajajo v Maribor, pomenil? Koncert, kaksna predstava, sportniki?
Resitev je bila bolj preprosta. Ko sem prisel domov, sem med listanjem Pilota zagledal isti naslov. In med branjem teksta ugotovil, da je agencija za trzno komuniciranje Kraft&Werk izbrala zelo preprost nacin oglasevanja. Moski, zelo podoben Bradu Pittu z imenom Bred stoji ob cesti in s Tusevo vrecko stopa ob cesti. Prav tako so preimenovali Angelino Jolie v Angie.
No ja, celotna oglasevalska akcija pa je namenjena otvoritvi novega Tus Planeta v Mariboru. Zanimiv koncept oglasevalske akcije, vendar prevec copy/paste!