Stvar, ki je v vecini primerov v domeni zenske populacije, pa vendar imamo tudi moski kdaj pa kdaj stik z njo. Vedno sem se spraseval, kdo hudica je naredil tako zakompliciran stroj, ki ga moski ne razume, zenska pa se z lahkoto sporazume z njim. Namrec vsi tisti gumbki, temperature, hitrosti centrifuge, ozemanje, predpranje, itd.. Pa se vedeti moras iz kaksnega materiala je perilo, je sintetika, bombaz, volna, ali kaj sestega.
Ne morem si misliti, da bi taksen stroj lahko izumil moski. Na sreco, je tudi za nas moske v novejsem casu poskrbljeno. Obstajajo stroji, ki naredijo vse sami, samo napolniti jih je treba in pocakati da izpljunejo cisto in disece perilo.
Pa vendar je prav zanimivo, ko prvic preizkusas svojo mojstrstvo obvladovanja pralnega stroja in namesto belih majc, dobis iz stroja modre. Hudica, kako pa je zasla modra nogavica med belo perilo? No ja, moskim se vse to lahko zgodi.
Sicer je pri nama hierarhija taksna, da boljsa polovica polni stroj, jaz pa ga praznim in obesam, ona pa zlozi perilo. Volk sit, koza cela, cunje oprane in disece in nic obarvanega perila

Kaj pa ti?
Si na TI s pralnim strojem, ali se ti zdi to tako nenavadna posast, ki bi jo bilo treba prepovedati.

p.s.:navodila na 70 straneh so tako necloveska, da se jih rajsi nisem niti lotil.