Ko sobloger Tomaz pise o knjigah in njihovi uporabi, jaz naletim na nekaj, kar me je nasmejalo skoraj do solz. Naslov je sicer malce dvoumen in tudi kaksno locilo manjka. Skok v spletno trgovino Enaa in ze najdes navodila za uporabo dojencka. Da ne bo pomote, ne razmisljam o dojencku, tako kot soblogerka Ula, vendar se mi zdijo navodila za uporabo dojencka fantasticna ideja.
Zanimivo se mi zdi tole: “Uspeli ste konfigurirati svoj videorekorder, na računalnik ste namestili operacijski sistem, s svojim dlančnikom preverjate elektronsko pošto- a te izkušnje vas ne bodo pripravile na največje tehnološko čudo sveta: novorojenčka.”
:evil:

12 Responses to Dojencek navodila za uporabo

 1. Ulala pravi:

  HEJ, bastard!! najini zasebni pogovori naj taksni tudi ostanejo ;)) hec! eh dojencki, se dooolgo ne. nisem taka, ki bi neznanega lepotca izkoristila zato, da bi imela lepega otroka.. cez kaksnih 7 let bom pa tocno to mogla narest, ce se ne bo nic :P

  moski! se za dojencke bi rabli navodila. surprise: pejt v bliznjo knjigarno, takih knjig so za lepe denarce polne police!

 2. had pravi:

  nikarte se tako ne razburjajte no.. pac je bilo potrebno malce dregniti v osir, ko pa tako uzivas z otroci.. taksnimi in drugacnimi.. trojcke, cist ta majceni in podobno :)

  p.s.: pa ni bilo nic slabega misljeno..

  tako kot za pralni stroj, potrebujemo moski navodila, da se kaj ne pokvari.. a na netu se tudi kak pdf o tem najde :)

 3. Ulala pravi:

  ja, ja, ko se razburjam, ponavadi smajlije na koncu dodajam ;)) verjemi, ce bi pokazala cekane, bi se tudi najpogumnejsi razbezali, bwahahaha!

  zihr se!! mal pogugli, sej mas cas! kaj, a z barbko slucajno kej nacrtujeta, a, a??

 4. had pravi:

  hahah.. v bistvu ne razmisljava, zato sem to tudi eksplicitno napisal, kot primer nekoga, ki pa, pa omenil tebe :evil:

  hmm.. a tako grozen je pogled na tvoje zobe? da bi pobegnili ljudje.. no ja, ce se otroci ne bojijo, potem bi tudi se kaksen drug prezivel :evil:

  guglam :)

 5. samuelion pravi:

  hehe, ja na začetku pa res rabiš navodila =) sploh kako pograbiti tistih 50 centi, ne da bi ga poškodoval =P sicer pa je vsak moški trd na začetku in ne ve kako bi pomagal. eni se zmigamo prej, eni pa še celo življenje hodijo na pir v gostilno :evil:

 6. had pravi:

  tocno to sem mislil.. kako ne poskodujes otroka, ko ga primes v roke.. tako krhko in nezno bitjece, tako nezne rocice, pa tako malo ga je skupaj.. in moji okorni, debeli, stari prsti.. to ne gre skupaj :)

 7. Ulala pravi:

  zna bit pomembno, da je vsak moski na zacetku trd.. ce ni bi bolj tezko otrocka naredil. OMG, pa kolk neumnosti gre pa lahko men po glavi pred izpiti??

 8. had pravi:

  bi se reklo lahko ja.. no ja.. tudi brezmadezna spocetja so ze znana v zgodovini :evil:

 9. Vesna pravi:

  Mislim, ta knjiga je smešna za crknit. Ampak koliko je smešna, je prav tako uporabna. Le dajte si jo pogledat. Tudi če še ne načrtujete otroka. :)

 10. had pravi:

  hmm.. a vidva ze nacrtujeta otroke :)

  knjigo bom pa pogledal, da vsaj vidim kako je to :evil:

 11. Vesna pravi:

  No, zaenkrat konkretno še ne načrtujeva. Si jih pa enkrat zanesljivo želiva.

 12. Ice-Heki pravi:

  Had piše se z otroKi in pri otroCih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.