had blog roni kordis had blog roni kordis

Hocem objektiv

In sicer nekaj taksnega AF-Nikkor 80-200/2,8. Pa vendar zasledim na netu toliko razlicnih izvedb tega objektiva, da ne vem tocno, kateri je najboljsi. No ja, Nikkor AF-S VR 70-200 f/2.8G IF-ED je dejansko pred vsemi temi objektivi, ampak rang njegove cene je pa preko 500k sit. Gledam na eBayu in poskusam zmagati na avkciji, pa me na zalost vedno kdo prehiti.
Ima kdo kaksno idejo, ali pa celo prodaja to zvalco? Bolha in ostale forume s foto opremo sem ze pregledal.

 1. Vsake tolko se kakšen pojavi na bolhi ali pa na e-fotografiji. Treba redno gledat.

  Cene so ponavad med 150 in 200k.

  Alternativa je pa sigma (www.sigma-si.com). Sploh tanova naj bi bla kar kul.

 2. jeap.. v bistvu sem dobil tole ponudbo.. ki je pac huda..
  Hello,
  Sorry because I disturbing you….My name is Brian McShane.
  First of all i would like to mention that i am a serious seller and i like to keep all transactions that i make safe and secure both for the buyer and me. That is why i like to handle all transactions under the eBay Secure payments program. I want to tell you that I have Nikon AF-Nikkor BRAND NEW, the price for 1 is EUR 500, but if you will buy 2 the price will be EUR 850 with the shipping tax included.
  So if you are interested to procede under 100% money back guarantee and purchase protection against description mistakes please E-mail me at [email protected] .
  Thank you for your time and have a nice day.

  ampak problem je, da ne bi sel jaz mimo ebaya to kupovat iz anglije.. :(

 3. Aja, če ne rabiš 2.8, je tole menda tut čist hud objektiv:

  Nikon ma drgač na svojem sajtu specifikacije vseh objektivov, tako da si lahko pogledaš. Neki testov maš tudi na http://www.photozone.de/

  Ja, če se ponudba sliši prelepo, da bi bilo res, je najverejtneje nateg. Hehe – Brian McShane z mejlom na yahooju ponuja 100% money back guarantee. :))

 4. jeap.. ko mu napisem, da bi kupil to preko ebaya, da imam desput.. pa se ne oglasi vec :) sem ze razmisljal, ce bi sel v anglijo po objektiv..

  80-400 vr sem pa ze opazoval.. hudo zgleda..
  btw.. a gres na photokino?

 5. nic se nismo rezervirali.. pred dvemi leti sva prisla ob 3 uri v koln in nasla hotel v 15 minutah.. sedaj imam istega v mislih.. novotel.. pa se barbka je znizala ceno hotela za pol :) bi mogoce sel zraven, ce gremo..

 6. Hm, hm, hmmm…. :) Morda pa bi. Moram mal potuhtat. Nisem še bil, pa bi blo enkrat za pogledat… :)

 7. kul.. sej itak bo treba se odlocit cez nekaj dni, da se tocno ve.. je pa dobro, ce si uredis press karto, pa imas potem vstop v zakulisje :) in lahko po mili volji printas svoje fotografije na a0 plakate :evil: in podobno.. pa se materiala dobis, da ga tezko neses.. dejansko bi bilo super it tja, ko so press konference in je samo za novinarje.. ker potem je hudiceva guzva.. pa se hostese so dobre :)

 8. Prečekiraj mal bolho.

  Maš naprodaj eno sigmo 80-200/2.8, en nikkor 80-200/2.8, nikkor 80-400 VR, nikkor 24-120 z ali brez VR…

Komentarji so zaprti.