Gledam zvecer dnevnik na RTV SLO in 24ur na POP TV. In opazujem. Isti gost v obeh oddajah, ki potekata V ZIVO (vsaj tako pise na zaslonu). In to v razmaku parih minut. Je mozno v tem casu priti iz Kolodvorske do Kranjceve? Ali pa goste preprosto teleportirajo “Beam me up, Scotty!”.
Kajti ce ni mozno ne prvo, niti drugo, potem je to zavajanje gledalcev, kajti v zivo ni isto, kot pa posnetek le tega. No ja, mogoce se pa motim :)

7 Responses to Teleport

 1. david pravi:

  to je bilo ze veckrat, kdo prej posname, pa ne vem … zanimivo je samo to, da jim to uspe predvajat ob natancno istem casu :)

 2. Vesna pravi:

  Hmmm. sem imela že čast spremlja Drnovška ob natančno istem času v obeh oddajah v živo…

  Če ni teleportiranje, je mogoče kloniranje?

 3. had pravi:

  ce je kloniranje, je pa to precej zanimivo.. pa hiter postopek tudi :evil:

 4. RR3 pravi:

  Za odmeve sem skoraj prepričan, da je polovica gostov posnetih v naprej… zakaj ne tudi tukaj? Če intervjuje v raznih publikacijah pišejo ponavadi za to plačani ljudje in ne dejanska oseba, je vse možno :D

 5. Cawo pravi:

  To posnamejo vnaprej, odkar je imel Edi izpad in klel v kamero. Sicer je mislil, da so že off, tudi slike ni več bilo, a zvok je bil.
  Pa da vas še malo razsvetlim in dam teoretikom zarote novo kost za glodanje: Tudi Loto ni v živo, temveč je posnet vnaprej.
  BTW čao Had. ;)

 6. had pravi:

  loto je znana stvar.. tam lahko sodelujes pri zrebanju.. ampak ok.. men nekaj drugega ni jasno pri lotu.. zakaj so izzrebane vedno taksne kombinacije, katere ni nihce vpisal.. po teoriji zarote bi clovek lahko rekel, da jim racunalniki pomagajo in potem se da preprosto obteziti kroglice :)

 7. Cawo pravi:

  Ja, lahko bi tako rekel. A potem bi morali biti “nadzorniki” pošteno plačani in če bi se razvedelo bi bile tožbe enormne in propad Loterije neizbežen. Ne vem ali imajo toliko jajc da bi se spustili v to… Upam pa, da ne. Sicer sam igram loto bolj izjemoma kot ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.