had blog roni kordis had blog roni kordis

Resnicnostni sov Avtonorija

Po Baru, ki sedaj prehaja v Bar2, Sanjskih zenskah in moskih in Dirki za katero potekajo izbori, se na nasi sceni pojavlja nov resnicnostni sov Avtonorija, ki ga organizira Radio Ekspres. Vendar bo to precej drugacen resnicnostni sov, kot dosedanji, ki smo jih bili navajeni.
Glavna nagrada je Citroen C1. In to bo tudi njihovo novo domovanje.
V tekmovanju, ki se prične 2. oktobra 2006, se pet, na podlagi avdicije izbranih kandidatov, preseli v svoje novo domovanje, osebni avtomobil. Avto postane njihovo stanovanje, v katerem jejo, spijo, se zabavajo; skratka živijo.
Ti sment. Misel na to, da si delim s stirimi neznanci avto je odbijajoca, misel, da zivim z njimi, dokler se kdo ne navelica tega pa naravnost odvratna. No ja, moznost izhoda iz avta seveda obstaja, ce gre za osebno higieno ali pa nujne cloveske potrebe.
Ampak, da je mera polna, so se pravila o primernosti kandidatov
“Prav tako so kandidati seznanjeni, da lahko producent od tretjih oseb pridobi informacije o kandidatovem zasebnem in javnem življenju, osebnih razmerjih s tretjimi osebami, zaupnostih in skrivnostih v družini, med prijatelji in druge pomembne podatke, ki brez omejitev zajemajo naslednje: zunanji izgled, osebne značilnosti in navade (tako fizične kot psihične), zdravstveno stanje (tako fizično kot psihično), zdravljenje v preteklosti, seksualno preteklost, šolanje in zaposlitve v preteklosti, kriminalistične preiskave, ovadbe in kartoteke, osebne poglede na življenje, svet, politiko, vero in podobno.”
In vse to za ceno 2mio sit? Je vredno? Oz. kaj cloveka pripelje do tega, da si zeli biti v taksnem resnicnostnem sovu? Samopromocija? Dolgcas v zivljenju? Ali pac nagrada?

  1. Ne bi se šel tega brez plana: kako se znebiti “sostanovalcev” v enem dnevu.

  2. Haloooo… a ni mogoče že Ex Gama MM (katerega naslednjik je Radio Ekspres) že imale podobno zadevo??? in sicer Radio Star??? Tudi takrat so ga reklamirali (kolikor imam v spominu), da gre za prvi radijski resničnostni šov?

  3. Ello ! Takle show je pa zakon ! Lahko ga spremljam na internetu http://www.radioekspres.si ali pa na Planetu. Zelo zabavno , res.
    Pa neki novega tudi, zadnjic sem bil tam u City ju pa so ful zakon, pejete pogledat .

Komentarji so zaprti.