Na zahtevo Ministrstva za Finance Republike Slovenije, Urada za nadzor prirejanja iger na srečo, smo dne 8. 9. 2006 iz omrežja T-2 onemogočili dostop do naštetih spletnih strežnikov, ker nimata koncesije za prirejanje iger na srečo na ozemlju Republike Slovenije:

http://www.bet-at-home.com/
Sporocilo sem dobil ponoci na mail, ker nisem na T-2 omrezju, ne morem preveriti njegove resnicnosti. Sem pa poklical njihovo pomoc uporabnikom, pa so me hoteli prijazno prepricati, da je stran bwin “zastarela”. Karkoli ze to pomeni. Po parih minutah pregovarjanja, je koncno odtipkal naslov v IE in mi povedal, da mu nicesar ne odpre in da je verjetno stran “zastarela”, oz. nedosegljiva.
Par dni nazaj je zame odlicen novinar Denis Ostir v clanku v Dnevniku ze pisal o tej problematiki. Namrec da je oglasevanje bwin v Sloveniji, vzel pod drobnogled Urad za nadzor prirejanja iger na sreco, ker bwin nima koncesije v Sloveniji in tako, naj bi bili ti oglasi nezakoniti.
Bodo morali blokirati dolocene spletne strani se ostali internetni ponudniki v Sloveniji?

13 Responses to Bwin, Mf in T-2

 1. DC pravi:

  Iz voljatela tudi ne dela več.

 2. david pravi:

  na siolu zaenkrat se dela … zastarela kaj? hm :)

 3. had pravi:

  tako mi je rekel dvakrat.. karkoli ze to pomeni :evil:

 4. Mario pravi:

  Folk je množično z Slovenije uporabljal BetAndWin še pred vsem tem oglaševanjem. S tem da ukinejo oglaševanje pa ne bodo povečali uporabe stav športne loterije.

 5. had pravi:

  stvar je zanimiva se z drugega pogleda.. blog sem spisal ob 8:12, na financah pa so isto novico objavili ob 9:35.. prednost blogov je velikanska.. ce bi se vsi blogerji posluzevali reddita, bi bile tudi informacije precej hitrejse..

  sicer pa je res.. bwin je bil ze pred to oglasevalsko norijo in vsak ki bo hotel bo lahko nadaljeval z uporabo le tega.. pac proxy streznik in gremo.. pa bo volk sit, koza cela, drzava pa ne bo nic od tega imela.. niti davka od zasluzka od reklam.. in prav je tako :evil:

 6. valem pravi:

  Preko hkom (računalniško omrežje držvne uprave) je http://www.bwin.com normalno dosegljiva… Zgolj v vednost.

 7. Jernej pravi:

  Iz SIOLa tudi ne deluje. Niti slučajno se mi ne zdi fer, da je dostop do enih stavnic omogočen, bwin.com pa so blokirali.

 8. ales pravi:

  mi lahko mogoce kdo pomaga kako naj pridem do proxy streznika?
  ker sem na siolu in tudi ze nekaj dni ne morem na bwin in jih bom v kurac poslal!
  hvala,cao

 9. pete pravi:

  kot kaze bwin ukinjajo tud drugod, vceri francozi in bavarci…
  bo treba na druge stavnice

 10. Simon pravi:

  Greste na izberete proxy ga vpišete v brskalniku -FireFox– Tools – Options – Zavikek General Čist spodaj Connection SEtiings. Vpišete proxy in vola Bwin dela!! Preverjeno

  LP

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.