Junija sem bralce bloga prosil za pomoc pri nagradnem natecaju, za najboljso fotografijo v povezavi z gumami Fulda. Danes zjutraj pa se spomnim, da je minilo ze precej casa od razpisa tega natecaja in da bi lahko pogledal kako kaj kotiram na lestvici, oz. kdaj se natecaj zakljuci. Na strani Fuldaspelji sem trenutno prvi na lestvici s to populisticno ritko. Na tem mestu gre zahvala vsem, ki ste glasovali zame, ceprav vam ritka iz vidika oglasevanja (ja, pisem oglasevanje, ker ne smem vec uporabljati besede reklame) ni vsec. No hvala tudi vsem, ki vam je ritka vsec tako ali drugace. Pac ritka, a ne!
In sedaj pride zanimiv del. Berem razpisne pogoje, kjer imajo dolocena casovna obdobja natecaja in sicer: fotografija od 08. maja do 26. avgusta .
Matr eva, tole se je pa ze moralo koncati si mislim. In berem naprej: Ocenjevanje se zaključi teden dni pred zaključnim dogodkom za posamezno kategorijo, in sicer: – za fotografijo 26. avgusta.
Se pravi se enkrat poudarjajo, kdaj se glasovanje zakljuci. In malo naprej pise: Zaključni dogodki bodo: – 01. septembra v Portorožu. Kriterij ocenjevanja na zaključnem dogodku je jakost (dolžina, hrupnost, inovativni dodatki…) aplavza občinstva pri posameznem natečajnem delu..
Zanimivo. Nagradni natecaj je bil ze koncan (26.8.) in nagrade so bile podeljene v Portorozu (1.9.). In med branjem naprej, najdem kljuc do resitev: Nagrajenci bodo o nagradah in načinu njihovega prevzema obveščeni najkasneje v 14 dneh po izboru in žrebanju in sicer s pisnim sporočilom s strani organizatorja..
Ok, razumem. Pac cakajo zadnje trenutke, da obvestijo nagrajence. Ceprav prireditve v Portorozu ni bilo, oz. vsaj jaz nisem vedel zanjo.
p.s.: nauk zgodbe. Vedno preberi razpisna navodila, da vsaj ves kako in kaj vsa stvar poteka in da ne napises celega posta, na koncu pa ugotovis, da bi ga lahko pobrisal!