Poklicala me je Monika Vitti?? in mi povedala, da ji je moje slike, o katerih sem pisal ze tukaj posredoval Ray iz skupine Turbo Angels. Glede objave pa mi je razklozila, da stvar, ki je na netu je itak javna last?? Ko sem zahteval odgovornega urednika, kajti ne vem niti kdo je ona, ker njenega imena ni med uredniki casopisa, ki si je prisvojil moje fotografije, je odlozila. Zanimiv koncept kraje imajo, priznam.

19 Responses to Slovenske Novice, saga se nadaljuje

 1. Miloš pravi:

  …ti samo ne odnehat sedaj.

 2. missnymphee pravi:

  Monika Vitti je una babura k je tožla Vardjana da jo je posilu, pa z ‘Red Sonjo’ sta se enkat steple pred kamerami. To je vse kar vem o njej. Razen tega, da me ne preseneča, da ti je fuknla dol telefon, k je glupa bolj kot točak…

 3. Bane pravi:

  + da je zdaj Marka Žitnika obtožila poskusa umora. Res kredibilna oseba :D

 4. djschumi pravi:

  Babo bi bilo treba fejst zlasat! :)

 5. bypaser pravi:

  A kar je na internetu je javna last? Zanimivo … Tega nisem vedel.
  Kaj pa Raya iz Turbo Angels si že poskusil kontaktirat, da slišiš njegovo (verjamem, da nič kaj manj butasto) zgovarjanje?

 6. syco pravi:

  Če smem dodati… Rej iz omenjene skupine se napiše Raay in ne Ray. Sam tok, da ne bo gospodič mislu, da ni več tok in. ;)

 7. jaKa pravi:

  res, nikar odnehat! javna last, kaj… svašta!

  no, naslednjič, ko dobiš gospo(dično?) Vittijevo, razloži, da se ne želiš pogovarjat z avtomatom za kavo. da hočeš Mišota Bauerjevega reci… ;)

  lahko pa jaz pokličem, predstavljajoč se za tvojega odvetnika… seveda bom tudi računal odvetniško uro, ko boš od njih dobil mastne denarce. ;)

 8. Black Betty pravi:

  Ahaha, monika viti, raj se ne z njo preveč telefonsko družit, te bo obtožila posilstva čez telefon ;)

 9. Hirkani pravi:

  Pa tole si namontiraj gor na bloge: http://creativecommons.org/ da bo v prihodnje jasno vnaprej.

 10. peter pravi:

  Kaj pa ima Raay s tem fotkam???? nit je on na njih nit so njegova last?Kar se pa Monike tiče pa take kure ne najdeš usak dan-hahahahah

 11. samuelion pravi:

  navadni gnoji so!

 12. Jan Hančič pravi:

  V takih primerih je osebni obisk v pisarni edina pametna izbira. Najprej sam, če te vržejo vn pa naslednjič z odvetnikom. Tožba je tako ali tako dobljena.

 13. Dean pravi:

  Da dol padeš – na tvojem mestu bi, glede na to, da te na “novicah” ne šmirglajo, poslal uredniku Bauerju mail, mu dal tri ni časa za odgovor kaj in kako (ga v tem času poskušal dobiti tudi na telefon), vsekkor pa bi zadevo TAKOJ (!!!) predal SPOSOBNEMU (!!!!!) odvetniku. Pa naj se on zafrkava z njimi! O Vittijevi in njenem načinu pridobivanja infomacij pa tokrat raje ne bi …

 14. Vasilios pravi:

  Cool…

 15. Titos pravi:

  Nice…

 16. Andonios pravi:

  Nice!

 17. Athanassios pravi:

  Cool!

 18. Grigoris pravi:

  Cool…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.