Poklicala me je Monika Vitti?? in mi povedala, da ji je moje slike, o katerih sem pisal ze tukaj posredoval Ray iz skupine Turbo Angels. Glede objave pa mi je razklozila, da stvar, ki je na netu je itak javna last?? Ko sem zahteval odgovornega urednika, kajti ne vem niti kdo je ona, ker njenega imena ni med uredniki casopisa, ki si je prisvojil moje fotografije, je odlozila. Zanimiv koncept kraje imajo, priznam.

19 Responses to Slovenske Novice, saga se nadaljuje

 1. Miloš says:

  …ti samo ne odnehat sedaj.

 2. Monika Vitti je una babura k je tožla Vardjana da jo je posilu, pa z ‘Red Sonjo’ sta se enkat steple pred kamerami. To je vse kar vem o njej. Razen tega, da me ne preseneča, da ti je fuknla dol telefon, k je glupa bolj kot točak…

 3. Bane says:

  + da je zdaj Marka Žitnika obtožila poskusa umora. Res kredibilna oseba :D

 4. djschumi says:

  Babo bi bilo treba fejst zlasat! :)

 5. bypaser says:

  A kar je na internetu je javna last? Zanimivo … Tega nisem vedel.
  Kaj pa Raya iz Turbo Angels si že poskusil kontaktirat, da slišiš njegovo (verjamem, da nič kaj manj butasto) zgovarjanje?

 6. syco says:

  Če smem dodati… Rej iz omenjene skupine se napiše Raay in ne Ray. Sam tok, da ne bo gospodič mislu, da ni več tok in. ;)

 7. jaKa says:

  res, nikar odnehat! javna last, kaj… svašta!

  no, naslednjič, ko dobiš gospo(dično?) Vittijevo, razloži, da se ne želiš pogovarjat z avtomatom za kavo. da hočeš Mišota Bauerjevega reci… ;)

  lahko pa jaz pokličem, predstavljajoč se za tvojega odvetnika… seveda bom tudi računal odvetniško uro, ko boš od njih dobil mastne denarce. ;)

 8. Ahaha, monika viti, raj se ne z njo preveč telefonsko družit, te bo obtožila posilstva čez telefon ;)

 9. Hirkani says:

  Pa tole si namontiraj gor na bloge: http://creativecommons.org/ da bo v prihodnje jasno vnaprej.

 10. peter says:

  Kaj pa ima Raay s tem fotkam???? nit je on na njih nit so njegova last?Kar se pa Monike tiče pa take kure ne najdeš usak dan-hahahahah

 11. samuelion says:

  navadni gnoji so!

 12. Jan Hančič says:

  V takih primerih je osebni obisk v pisarni edina pametna izbira. Najprej sam, če te vržejo vn pa naslednjič z odvetnikom. Tožba je tako ali tako dobljena.

 13. Dean says:

  Da dol padeš – na tvojem mestu bi, glede na to, da te na “novicah” ne šmirglajo, poslal uredniku Bauerju mail, mu dal tri ni časa za odgovor kaj in kako (ga v tem času poskušal dobiti tudi na telefon), vsekkor pa bi zadevo TAKOJ (!!!) predal SPOSOBNEMU (!!!!!) odvetniku. Pa naj se on zafrkava z njimi! O Vittijevi in njenem načinu pridobivanja infomacij pa tokrat raje ne bi …

 14. Vasilios says:

  Cool…

 15. Titos says:

  Nice…

 16. Andonios says:

  Nice!

 17. Athanassios says:

  Cool!

 18. Grigoris says:

  Cool…

 19. Ahmed says:

  Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.