Čeprav nisem pristaš Požrja in mi njegove novinarske metode definitivno niso všeč, so me današnja Trenja nasmejala skoraj do solz. Sicer žlostno, da se to dogaja z bivšim izvoljenim predstavnikom ljudstva v DZ, ki je celo župan Tržiča in predstavnik SDS.

Se strinjam z JaKom, da je to, kar je naredil Rupar, popolnoma nehigienično in je res edina stvar, ki jo je lahko naredil v tem primeru to, da je odstopil.

Vendar je problem vseeno globji, kot ga sedajle prikazujejo. Če od ljudstva izvoljeni predstavnik ablasti “pozabi” prijaviti svoji dve stanovanji in če pozabi plačevati “cesarju, kar je cesarjevega”, kaj to pomeni za preproste male ljudi, ki so ga volili. Bomo ponavljali za ablastniki? Se bomo potem naredili malce nore in skušali vso krivdo prevaliti na koga drugega?

Rupar BUSTED!

4 Responses to Bivši poslanec Rupar

 1. fett pravi:

  ni tako hudo … je še hujše. Njegov odstop ni poteza skesanosti. Gre samo za to, da njegove napake ne smejo imet domino-efekta na strukturo, ki jo Rupar predstavlja, torej njegove stranke. Bil je “odstopljen”, ker je to edina razumna poteza za /stranko/, ne zanj.

 2. had pravi:

  se strinjam.. ampak posledice bodo se vidne.. ceprav je hotel vse skupaj ob koncu oddaje zaviti v pravicnost in trdno drze njegove odlocitve, mu pac v studiu niso nasedli.. razen eve, ki pa je prisla reklamirat svoje ablastnike in pogrevat zgodovino.. hudica, a res ne gre brez tega!

 3. Vladimir pravi:

  Tukaj Vladimir,zakaj ste me vrgli ven?

 4. had pravi:

  kdo te je vrgel kam?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.