had blog roni kordis had blog roni kordis

Akismet

Sem pisec bloga in uporabljam Akismet.
Odkar ga uporabljam je moj blog čist, odziven in precej bolj prijazen, kot je bil pred tem. Akismet mi pomaga pri odstranjevanju nadležnih ponud pornografije, tablet in ostale krame. Prav tako Akismet vpliva na moje psihično počutje in dnevno mi ostane veliko več časa, ki ga lahko uporabim za druge aktivnosti. Ko tako pogledam dnevno čiste komentarje in ko vidim, da vse skupaj resnično deluje, sem zadovoljen in srečen. In dejansko ga ne odstranim iz sistema, saj mi prinese toliko radosti in svežine v življenje, da ga lahko priporočam tudi vam.
Če ga boste instalirali v naslednje pol ure, vam bo Akismet zvesto služil do konca in še naprej!

Milijoni zvestih uporabnikov ga priporočajo v boju proti nadlogam in tegobam, ki jih prinaša bloganje!

Izjava zadovoljnega uporabnika:
Dokler nisem imel Akismeta, sem mislil, da me vsi ti, ki komentirajo moj blog, poznajo. Saj njihova ponudba antidepresivov, viager in ostalega je bila povsem na mestu in sem vse to dejansko potreboval.
Ko pa sem odkril, da je to povsem naključno, sem ugotovil, da sem bolj kot ne sam na blogu in da je najboljše, če komentarje pišem sam. Razmišljam, da bi odstranil Akismet, ker je tako bilo vsaj nekaj komentarjev na mojem blogu!
” :evil:

 1. Res je uporabna stvar, ampak ti spam komentarji eksponentno naraščajo. :( Bo potrebno dodat nek authorization code al nekaj takega, skratka da je pri vnosu komentarjev poleg osnovnih podatkov potreben vpis neke 4-5 mestne kode, ki se naključno generira in je prikazana. Kot je npr. pri vnosu prispevkov na reddit.com.

  Pozna kdo kak kvaliteten plugin?

  lp

 2. priporocam ti pogled na ,kajti njegov plugin mi je cist vsec.. sem pa pozabil kako se imenuje, ali pa ga je celo sam spisal :)

 3. Sem 99,9%, da je David plugin spisal sam. Lahko bi ga skupaj fehtali, da naredi enega za wordpress :)

 4. pismu me opravljate :) tole sem spisal sam, med komentarji je nekdo predlagal tako resitev in zdela se mi je precej boljsa od slike z random stringom … to je to :)

  ce bi res radi imeli kaj podobnega in ne obstaja se nikjer, povejte, se bom poglobil v wp :)

 5. se ti je kolcalo a ne :)

  ja.. men je vsec tvoj plugin :) se racunati se naucis.. pa se mi je zdelom, da si ga sam spisal :)

 6. David, meni je tvoj matematični capthca zelo všeč. Če boš naredil plugin za WP, se toplo priporočam :)

 7. Lepo od Davida da se je ponudil, ampak dejansko bi odkrival toplo vodo. Identični plugin za WordPress že obstaja in Miloš ga je implementiral in stestiral..

  Miloš M. >> Nov plugin za boj proti spamu v komentarjih

 8. Vem, da je ta post že zelo star, ampak glih kar sem imela eno epizodico z mojim Akismetom, pa sem preko googla uletela sem. Saj sem lahko naivna in preveč zaupljiva, ampak jaz sem enostavno pozabla na moj spem in nisem niti pogledala kaj je Akismet “ulovil” v svoje lovke … Vse do danes. In od 5ih ala spemov, sta bila dva čist ok komentarja. Celo razmeroma pomembna … :-( Zdej pa me skrbi koliko je bilo takih v mojih okoli 600 komentarjih, ki so itak šli rakom žvižgat, pa jih nikoli nisem preverila … Ker se mi je zdelo logično. Saj ne, da so življenjskega pomena, sam vseeno …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja