Nekaj časa že spremljam blog uporabnika London, ki je omenil, da je iz Zasavja in da sedaj že nekaj časa biva v Angliji, v Londonu. Ko je omenil, Jožka Sečnika, fanta bivše sodelavke Maje, me je seveda še bolj začelo zanimati, kdo bi lahko on bil.
In v končni fazi ugotovim, da je on tisti, ki me je pred približno dvajsetimi leti (se pravi pri mojih 10 letih), ko sem bil s šolo v naravi (a to sedaj še obstaja?) v počitniškem domu v Vrsarju in sem si med igranjem nogometa zlomil roko (dvojni zlom, pogled na roko je bil srhljiv), brez vprašanj dvignil v naročje (bil je odličen košarkaš in športnik) in me v naročju prenesel več kot pol kilometra, da so me odpeljali v bolnico in mi dali gips na roko za 4 mesece.
Čeprav sokrajana, sva se redko srečala, saj je njega pot vodila po različnih poteh, v končni fazi pa se po tolikem času srečava zopet vsak na svojem koncu sveta, ampak na blogih. Svet ni eden, svetov je več, dejansko pa blogi povezujejo in odkrivajo nove dimenzije in pričarajo marsikakšen dogodek, ki bi sicer ostal potisnjen globoko v spominu in ne bi kar tako prišel na plan.
London (da ne bom pisal imena), še enkrat hvala za za pomoč v Vrsarju in če prideš na obisk v Slovenijo, mi obvezno sporoči!