Nedeljsko popoldne, ko preklapljaš med programi in ne iščeš najboljšega, ker tega pač pri nas ni, ampak iščeš takšno alternativo, ki te bo vsaj v nedeljo malce nasmejala. In ko prideš do TV3, vidiš, da je na sporedu oddaja Naj domači video. Ok, sem si rekel, pa poglejmo. Stari, že tisočkrat reciklirani posnetki, ki so jih vrteli po svetu še v prejšnjem tisočletju niso tisto, kar si človek želi gledati. Že sam pogled na YouTube ti omogoči veliko več smeha in veliko več boljših posnetkov, kot pa jih ponuja ta oddaja, kjer naj bi se agregirali najboljši domači posnetki.
Še vedno vztrajam, se mučim in gledam stare posnetke, ki me vrnejo desetletje nazaj, ko me kar naenkrat zadane nekaj še hujšega.
Voditelj Rado. Kje hudiča so pa njega našli? Oz. kaj dela on? Mogoče misli da je duhovit, ampak ko gledam njegovo pačenje, me mine vse. “Tristo kosmatih”, si rečem in pomislim na posledice, ki jih boste bralci bloga trpeli par dni. Kajti 2 minuti voditelja Rada spremeni vse, tudi pogled na dejanske razmere v svetu, trenutno politično situacijo v Sloveniji, da o ekologiji niti ne razmišljam.
In dejansko sem izbrisal TV3 iz nastavljenih programov v daljinskem upravljalcu. Enkrat je bilo dovolj!