V Ljubljani “Protestniki zahtevajo odstop ministra Mateja”, “V Izoli se zbirajo protestniki” in v Ivančni Gorici “Krajani protestirajo proti vrnitvi Romov”.
Se dogaja Slovenija? Se bo zgodil narod? Je nekaj gnilega v tej deželi in je prišel čas, da se končno začne reševati stvari?
“Premier Janša začel obisk v Savdski Arabiji”, pa vendar ni sam tam, ampak ima s seboj Urško Bačovnik. Na čigave stroške pa je ona odšla na izlet? Na svoje, ali naše, davkoplačevalske? Je ona sedaj prva dama Slovenije?
Medtem pa je predsednik Janez Drnovšek na obisku v Avstriji, kjer bo predstavil tudi svojo novo knjigo Bistvo sveta, čemur nekateri politiki močno nasprotujejo!
Očitno v Sloveniji sedaj veljajo dvojna merila. Ena za tiste iz ablasti in druga za nas ostale, preproste, majhne ljudi!

One Response to Se dogaja Slovenija?

  1. tomaz pravi:

    Očitno je zdej v modi se potegovat za “premierovo ženo” oz. “Prvo slovensko damo”.

    Kaj ko bi naredili reality show na eni od slovenskih televizij, zbrali 15 pamentih dečv, jih zaprli za 15 tednov v eno bajturino in imeli šov po imenu “Kako je Drle dobil damo?” Bi prebil plafone vseh tračev, vseh afer, ipd. zraven bi si pa lahko lastnik showa umislil še svoj trač cajtng, morda pa bi Gnilo le dobil svojo zlato priložnost, da bi potapljajočo ladico spremenil v nekaj bolj rumenkastega!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.