had blog roni kordis had blog roni kordis

Strojan za predsednika, oz. Strojanove v Bar2 stanovanje

Ker mi reciklaže niso všeč, tako pri filmih, kot pri oddajah, letošnjega Bara2 ne spremljam. Zastavlja se mi povsem retorično vprašanje, če ga sploh kdo spremlja? Na blogih nihče ne piše o tem, spletne strani, ki jih jaz pregledujem tudi ne ponujajo teh informacij, tako da gre to sezono Bar prav lepo mimo mene. Se mi je pa porodila ideja, kako bi lahko prijetno združili s koristnim.
Lahko bi namesto Barovcev, ki živijo v ogromnem stanovanju in jih je itak vsak teden manj, notri naselili Strojanove? Trenutno so vsi dogodki povezani s Strojanovimi veliko bolj odmevni in veliko bolj senzacionalistični, kot pa cel Bar. Tako bi imel večjo korist od tega POP TV, Strojanovi in cela ablast, ki bi se rešila velikega problema, ki ga ne zna rešiti. Sicer ne zna rešiti tudi ostalih stvari, ampak tiste se lahko pospravijo pod preprogo, Strojanovi pač ne!
O sami popularnosti Strojanovih priča tudi posebna spletna stran MIRKO STROJAN za PREDSEDNIKA SLOVENIJE, SCS – Stranka Ciganov Slovenije in pa Forum Ciganov – Strojanovih.
Sam se ne strinjam s tema dvema stranema, prav tako verjetno ne bo nad tem navdušen Borut Peterlin, ko bo opazil, da uporabljajo njegove fotografije. Mogoče pa je to samo še en izmed dokazov, da tudi Slovenci nismo nič boljši od Romov!

Komentarji so zaprti.