Sicer ne vem, kdo je izbral goste za tokratno oddajo Piramida, ampak voditeljica Erika Žnidaršič tokrat ni sposobna parirati Zmagu Jelinčiču. Na žlost je tako dobro podkovan z zgodovino, da si lahko privošči tudi “žljenje” Romov.
Je pa vsak odgovor in vsaka replika namenjena ravno Romom in nima nobene povezave s tistimi temami o katerih naj bi govorili gostje v studiu. Romski svetnik Zoran Grm se mi prav smili in se mi zdi precej neracionalno od RTV Slo, da so ga porinili v ring z Zmagom.
Mogoče pa je bil namen oddaje smešenje Romov, oz. narediti oddajo precej “vročo” in zaslužiti veliko denarja z glasovanjem. Ampak na žlost se mi zdi boj mačka z mišjo precej zgrešen koncept oddaje. Če ne morejo najti tri enako sposobne govornike, potem naj spremenijo koncept oddaje. In naj ostane človeško dostojanstvo na prvem mestu.
Da o lapsusu, ko Zmago pove, da je njegova žena noseča, pa ga Erika sprašuje zakaj nima več otrok, sploh ne pišem.

4 Responses to Piramida in Erika Žnidaršič

 1. anticigan pravi:

  te j…. cigane bi bilo potrebno pospravit nekam …..mislim kaj vse si dovolijo in po mojem spet ne bo nič ….saj kdo bo pa ubogemu cigančku kaj hotel ko so pa tako pridni in spoštujejo držvno ustavo in zakone zamislite se malo !!!!!

  link do članka :

 2. david pravi:

  flaso vode mu je vrgel proti glavi in grozil mu je? o bogi zmago, ne bi bil za sportnega sodnika, kjer so take stvari precej pogoste …

 3. SwGuru pravi:

  Na srečo ne gledam teh bedarij,.. Od kar pa sem nehal gledat dnevnike in podobno sranje mi je čisto lepo,.. Itak je popolnoma vseeno, če veš za vsako sranje v držvi in posvetu ali ne. V službo moraš vsak dan, ne glede na to kaj je JJ jedel za zajtrk ali koga bo GWB napadel ta teden.

 4. moab pravi:

  Plemeniti, da je podkovan v zgodovini praviš! Ta je primitiven, bedak in blefer, ni pa neumen! Pa bolje zna krast od Romov!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.