Otroci rešujemo živali Otroci rešujemo živali

Otroci rešujemo živali

Danes, ko sem dobil mail z zgornjim naslovom, sem bil pred dilemo. Naj objavim celoten mail, naj napišem razmišljanje o tem, ali naj vse skupaj vržem v koš.
Ker gre za dobrodelen namen, kjer je združeno dvoje kar imam rad v življenju, sem se odločil da podprem projekt Otroci rešujemo živali.

Mogoče si bo kdo vzel čas in si bo prebral kaj je smisel tega projekta, mogoče bo kdo razmislil o živalih, ki so brez doma, ki so zavržene in zapuščene, mogoče se bo kdo odločil, da jim pomaga na kakršenkoli način, oz. da se bo kdo odločil in se udeležil koncerta v Celju, na katerem bodo nastopali: Tinkara Kovač, Jadranka Juras, Adi Smolar, Tina G in še mnogi drugi.

Lahko pa pošljete svojim kolegom, prijateljem, znancem.. spletno povezavo in tudi tako sodelujete v tem projektu! Stane vas nič, lahko pa reši kakšno majhno kepico, ki ni sama kriva, da jo je nekdo zavrgel! Smo povsem otopeli v tem instantnem svetu hitrega življenja, ali pa so v nas še čustva, sicer pozabljena, ki privrejo na dan ob takšnih projektih?
Že vnaprej hvala vsem!

Komentarji so zaprti.