had blog roni kordis had blog roni kordis

Namesto misli dneva!

prijatelji, kolegi, sodelavci, znanci, ter seveda mnozica internetnih kolegov iz vseh vetrov..

spet je napocil tisti cas leta, novo leto, bozic in se kaj bi se naslo, ko smo vsi ljudje srecni, ko smo vsi ljudje polni zivljenja, saj lahko zapravljamo denarcke, ki smo jih trdo sluzili med letom, da si v novoletni evforiji lahko nakupimo cel kup stvari, ki jih nikoli ne bomo potrebovali (a ni cudovit kapitalizem), ko na vsakem koraku odzvanjajo prijetne in tople besede in je iskrenosti (ceprav lazne) v zraku toliko, da bi lahko resila titanik (ampak to je ze druga zgodba).. par let nazaj sem poslal v tem casu preko 50 cestitk (sicer zastonjskih in brez znamk) ampak letos, bom rajsi resil zemljo in pa postarje, ki ze tako imajo prevec dela in premalo casa in ti bom, ko tole beres, voscil na drugacen nacin.. elektronski.. pa saj gremo s casom naprej, kdo pa se sploh med nami zna kaj napisati na roke?

se sprasujes, zakaj pa v tem mailu ni bozickov, pa zvezdic in dedkov mrazov.. verjetno zato, ker so jih velike firme ze registrirale in bi s tem krsil kaksne zakone, kar pa seveda ne bi bilo prav, da bi bila potem moja proracunska luknja se vecja, kot je nastala med letom.. ne, ne.. prav tako ti ne bom zdajle zamoril z opisom vsega kar se mi je zgodilo v preteklem (sedanjem) letu in kaj bi lahko spremenil in kaj bi lahko popravil.. zakaj, bi ti pisal o tem..

v bistvu hocem povedati sledece.. ti, ki beres tole, kar sem poskusal v nekaksnem smiselnem nesmislu spisati skupaj, vedi, da sem tudi zaradi tebe uspel marsikaj narediti boljse in marsikaj sem se naucil od tebe v tem letu, ki se poslavlja.. in veckrat pomislim na vsakega od vas, ki to berete.. pa ne glede na to, na kaksen nacin in kdaj.. bili so lepi trenutki, zalostni, vzponi in padci.. ampak taksno je nase zivljenje.. to dela moje zivljenje cudovito.. in ti z njim..

leto je bilo cudovito.. polno novih stvari.. in polno zasukov.. polno presenecenj in lepih misli in polno nas samih.. vem, da nihce ne bere rad dolgih mailov in da se verjetno ni vsak prebil do tukaj.. ampak ti, ki si uspel se preboriti med mojimi mislimi do skoraj konca.. hvala, da smo bili skupaj to leto..

srecen bozic in vesele novoletne praznike.. in veliko vas v novem letu, tudi v mojem zivljenju..

p.s.: to je čestitka, ki sem jo poslal okrog 17.12.2004! letošnja pa še pride!

  1. Bom pa jaz namesto tebe dodal misel, ki sem jo objavil tudi na blogu…

    “Cheers to a new year and another chance for us to get it right.”
    – Oprah Winfrey
    :)

    Srečno in zdravo 2007!

Komentarji so zaprti.