Ste se naveličali življenja tukaj in zdaj? Vas mučijo problemi, ki se ne dajo rešiti? Si želite biti najboljši med najboljšimi?
Če je vsaj en odgovor na zgornja vprašanja pozitiven, potem je to vaša priložnost.
Second Life vam ne prodaja zobnih past, niti vam ne nudi boljšega spanja, vam pa ponudi drug svet, v katerem ste lahko natanko to, kar ste si vedno želeli biti. Idealno za “bildanje ega”.
Preko 2,9 mio sodelujočih v 3-D virtualnem svetu, ki gradijo hiše, tržijo svoje potenciale in zmožnosti, tekmujejo med seboj in se povezujejo.
Sama igra je zanimiva. Tudi brezplačna, vendar v primeru, da si želite več in biti še boljši, pa lahko preprosto z določenimi vsotami $, ki jih zamenjate za Linden Dolarje pospešite svoj razvoj.
Vendar opozorilo. Igra lahko hitro postane odvisnost, zato se pred igranjem Second Lifea posvetujte s svojimi bližnjimi, kajti posledice so lahko neprespane noči in izgubljeni dnevi.

Second Life vas čaka! In z njim sreča in veselje!

p.s.: s klikom na povezavo Second Life mi prinesete par dodatnih točk v virtualnem svetu. Hvala!

9 Responses to Second Life – Your Life, Your World

 1. syco says:

  Had, na Suxu te iščejo…

  KLIK

 2. had says:

  hvala :)

  zanimivo, da se se kdo spomni, da sem obstajal tam :))

 3. syco says:

  Tut jez sm obstaju tm svoje cajte. Pa sm se pred parimi dnevi spet mal oglasu in me je vse minil, k vidu kok gre zadeva na slabš… Å koda!

 4. Fantazme na razprodaji » Hibernate ne dela? says:

  […] To na desktopu sploh ni tak problem kot je lahko na laptopu. Zgodilo pred 3 meseci. Prva misel je bila “Na sedaj pa imaš! To se ti je zgodi, ko si naložiš licenčne xp-je, ostala bi pri piratih in bi bilo vse kul!” Najprej sem spraševala strica Googla, ki zgleda zahteva pravo vprašanje za pravi odgovor, tako da ni dal nič bolj uporabnega odgovora kot 42. Nato sem spraševala kolege, tudi noben ni imel pojma. Končno pa sem pri had-u slišala za novo “igračko”, ki mi ni hotela delovati, dokler ne namestim originalnih video gonilnikov. Da jih nimam sploh nisem pomislila, saj so bile vse ostale grafične preformanse delovale odlično. Po namestitvi, sem ugotovila da Second life ni zame (vsaj ne med izpiti) in hotela izključiti laptop. In glej ga zlomka iz nikjer se je prikazala funkcija za “dremanje”. Na tej točki sem prvič pomislila, da ima grafika kakršnokoli vezo z hibernacijo. Ko sem vprašala na ta način se je tudi Googlu začelo svitati. Morala zgodbe: “Če nekaj ne dela, počakajte! Nekoč se bo mogoče popravilo samo od sebe!” (Lahko pa namestite ustrezne gonilnike)! […]

 5. kiler0 says:

  povejte svoje ime na second life in lahko smo prijatelji

 6. nik says:

  Na novo spoznavam in raziskujem second life in
  Iščem nove frende v secon life-u!
  Če mi kdorkoli kakorkoli lahko pomaga odkriti kaj novega in mi pove kak trik v zvezi z second life mu bom hvaležen;)
  Zanima me tudi kje in kako si zgradiš hišo in če je gradnja ali nakup hiše možna kakorkoli brezplačno ali moraš zadevo kupiti oz. pklačati z linden dolarji?
  Kako navezuješ stike in dobivaš nova poznanstva ter nove frende v second lifu?
  _hvala za info!
  MOJ
  second life name:
  Magic Nikitin

  TenxXx za info in lep pozdrav v oba svetova;)

 7. ... says:

  ja js sm se predučerišn registrirala in pač downloadala program…pa mi sploh ne pošle na mail unga za potrdit ane…pa sm se wečkrat rpobala pa mi kr ne pošle…pol se pa probam upisat pa tut noče…kdo ve kaj bi blo loh narobe?

 8. Anonymous says:

  ja js sm se predučerišn registrirala in pač downloadala program…pa mi sploh ne pošle na mail unga za potrdit ane…pa sm se wečkrat rpobala pa mi kr ne pošle…pol se pa probam upisat pa tut noče…kdo ve kaj bi blo loh narobe?

  Mail client ti zazna aktivacijski mail ko spam in ga premakne v spam mapo ali pa izbrise. poglej drugemape z maile, pa se zihr najde :)

  LP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.