Ste se naveličali življenja tukaj in zdaj? Vas mučijo problemi, ki se ne dajo rešiti? Si želite biti najboljši med najboljšimi?
Če je vsaj en odgovor na zgornja vprašanja pozitiven, potem je to vaša priložnost.
Second Life vam ne prodaja zobnih past, niti vam ne nudi boljšega spanja, vam pa ponudi drug svet, v katerem ste lahko natanko to, kar ste si vedno želeli biti. Idealno za “bildanje ega”.
Preko 2,9 mio sodelujočih v 3-D virtualnem svetu, ki gradijo hiše, tržijo svoje potenciale in zmožnosti, tekmujejo med seboj in se povezujejo.
Sama igra je zanimiva. Tudi brezplačna, vendar v primeru, da si želite več in biti še boljši, pa lahko preprosto z določenimi vsotami $, ki jih zamenjate za Linden Dolarje pospešite svoj razvoj.
Vendar opozorilo. Igra lahko hitro postane odvisnost, zato se pred igranjem Second Lifea posvetujte s svojimi bližnjimi, kajti posledice so lahko neprespane noči in izgubljeni dnevi.

Second Life vas čaka! In z njim sreča in veselje!

p.s.: s klikom na povezavo Second Life mi prinesete par dodatnih točk v virtualnem svetu. Hvala!

9 Responses to Second Life – Your Life, Your World

 1. syco says:

  Had, na Suxu te iščejo…

  KLIK

 2. had says:

  hvala :)

  zanimivo, da se se kdo spomni, da sem obstajal tam :))

 3. syco says:

  Tut jez sm obstaju tm svoje cajte. Pa sm se pred parimi dnevi spet mal oglasu in me je vse minil, k vidu kok gre zadeva na slabš… Å koda!

 4. kiler0 says:

  povejte svoje ime na second life in lahko smo prijatelji

 5. nik says:

  Na novo spoznavam in raziskujem second life in
  Iščem nove frende v secon life-u!
  Če mi kdorkoli kakorkoli lahko pomaga odkriti kaj novega in mi pove kak trik v zvezi z second life mu bom hvaležen;)
  Zanima me tudi kje in kako si zgradiš hišo in če je gradnja ali nakup hiše možna kakorkoli brezplačno ali moraš zadevo kupiti oz. pklačati z linden dolarji?
  Kako navezuješ stike in dobivaš nova poznanstva ter nove frende v second lifu?
  _hvala za info!
  MOJ
  second life name:
  Magic Nikitin

  TenxXx za info in lep pozdrav v oba svetova;)

 6. ... says:

  ja js sm se predučerišn registrirala in pač downloadala program…pa mi sploh ne pošle na mail unga za potrdit ane…pa sm se wečkrat rpobala pa mi kr ne pošle…pol se pa probam upisat pa tut noče…kdo ve kaj bi blo loh narobe?

 7. Anonymous says:

  ja js sm se predučerišn registrirala in pač downloadala program…pa mi sploh ne pošle na mail unga za potrdit ane…pa sm se wečkrat rpobala pa mi kr ne pošle…pol se pa probam upisat pa tut noče…kdo ve kaj bi blo loh narobe?

  Mail client ti zazna aktivacijski mail ko spam in ga premakne v spam mapo ali pa izbrise. poglej drugemape z maile, pa se zihr najde :)

  LP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.