Ko je postala blogerska zvezda in dobila svoj prvi blog fan klub v Sloveniji, se je njeno življenje spremenilo. Ko se je vtaknila v čisto vsako stvar, tudi vse tiste stvari, ki se je ne tičejo, je dobila par komentarjev, ki so ji na prijazen način želeli povedati, da nima vedno samo ona prav. Vendar je to ni motilo. Odločila se je spremeniti svet. Ker sebe ni mogla, je hotela vse ostale. In ker se ostali niso hoteli spremeniti, je zapustila eDnevnik, Siolov blog, komentarje na Večeru in verjetno še ostalih 395 strani, kjer je lahko izražla svoje mnenje.
In odšla je na svoje, nekam na odprto, vsaj na začetku je bilo tako. Potem se je spremenilo v vivastar. Odšla je tja kjer bo samo ona cenzor. Kjer bo ona odločala o primernosti komentarjev in jih bo lahko mile volje brisala, spreminjala, oz. dodajala. Seveda pa ni pozabila pri čisto vsakem postu, ki ga je nekdo napisal, pustiti trackback, da je ne bi slučajno kdo pozabil. Kajti ona je blogerska zvezda, ki ima od 18.1. do danes že 20k klikov (vsaj tako je napisala ona). To pa le redki zmorejo, mar ne. Pa četudi cel dan sami sebe klikajo!
In seveda nisem mogel iz svoje kože, ko je zopet modrovala in pametovala o pokojni Anni in seveda zraven prilepila njeno sliko. Ko sem jo v komentarju vprašal, kje jo je fotografirala, odgovora ni bilo, ampak je bil pobrisan komentar, poleg tega pa mi je bil onemogočen tudi dostop do njene strani. IP ban sem dobil! Zanimivo.
V dolgih letih ircanja nisem imel te sreče, da bi se mi to zgodilo. Prav tako v dolgih letih na forumih me ni doletela ta sreča. Danes pa me sreča doletela pri Dajani, blogerski zvezdi! Kvadri delujejo, Piramide pa so mi nedostopne.
Lahko bi uporabil proxy in prebral njene duhomore, vendar sem tako na zelo enostaven odrezan od njenega sveta. In ponosen sem na ta IP ban, ki mi ga je dala Dajana, blogerska zvezda!

p.s.: sem samo jaz srečnež, ali pa ji je bil še kdo drug trn v peti in si je prislužil IP ban