Boljša polovica, v nadaljevanju Barbka, je imela že precej časa fiksno idejo, da bi namesto Hewlett-Packardovega prenosnika, ki sva ga kupila pred približno devetimi meseci, imela Applovega MacBooka.
Sicer sem bil dolgo časa imun za ta predlog, pa vendar me je Iztok Dimc (ki mu še vedno nisem naredil bloga, ali fotogalerije) prepričal v nasprotno.
Ker je bil Barbkin prvi prenosni računalnik leta 1996 ravno PowerBook serije 500, mi je bila ideja o Applu vse bolj všečna.
In tako je pred približno tednom dni padla ideja, da kupiva Apple MacBook 13.3″ (Core 2 Duo, 2.0 GHz, bel). Ker razlik v cenah med prodajalci ni, sem iskal samo podjetje, kjer ga imajo na zalogi.
In danes sem ga našel v spletni trgovini podjetja FMC. Se registriram in vnesem vse zahtevane podatke in grem z vozičkom v virtualni nakup. Ker sem vedel kaj želim je bilo vse skupaj precej preprosto. Poklikam izdelke in jih želim naročiti. Vendar mi ni uspelo, kajti javljalo mi je spodnjo napako:
blank
Seveda se nisem predal “internetni usodi”, zaradi nedelovanja spletne trgovine in sem jim poslal mail. Odgovorili so mi, da je MacBook na zalogi in naj se oglasim na sedež podjetja, da uredimo te stvari.
In tako sedaj odhajava v nakup prvega Apple računalnika. Več o prvih vtisih, če ga seveda dobiva, pa zvečer!

9 Responses to Nakup Apple računalnika preko spletne trgovine FMC

 1. ilafa pravi:

  To bo ljubezen na prvi pogled :)

  Super izbira, btw!

 2. Mare pravi:

  Pridružujem se ilafi. Odlična izbira in tudi ti boš navdušen nad računalom. Jaz pa ponovno začenjam verjeti v Mac-e ;)

 3. ŽonPjer pravi:

  In tudi Jonas bo vesel! Ima Applove delnice, zato mu vsak prodan mekič zažvenketa v žepu, hehe…sicer pa, why not, Maci so redke stvari, ki kljub lepoti ne delujejo na lepoto, AMPAK DELAJO, za razliko od pcjev iz vseh vetrov…

 4. ŽonPjer pravi:

  No…večer je, kje se jabučk sveti, kot zvezda repatica, ki kaže pot modrecu Ronu k Sveti Resnici?!

 5. Milan'che pravi:

  Glede na to, da uporabljaš Lisico.. Ali si probal spletni nakup opraviti tudi z IE-jem?

 6. silvestre pravi:

  V čem je finta spletne trgovine, če se moraš potem sam napotit v trgovino?! Nismo vsi v LJ doma, in zato obstajajo spletne trgovine. No, upam, da je to bil res samo začasni problem.

  Drugače pa uživajta na macu! :)

 7. had pravi:

  @silvestre: se strinjam.. stvar je bila precej cudna, zato so se tudi veliko opravicevali.. ampak ni prijeten obcutek, priznam

  @milan’che: sem poskusil.. in se na eni tretji kisti, pa ni slo :(

 8. Miloš pravi:

  ampak, da ti na sošolce pozabiš? No ja sem prepričan, da se boš spomnu! ;-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.