Včasih, ko še ni bilo interneta, ko še ni bilo informacij na dotik miške, je naša generacija, vsaj večina, brala revijo Antena. Vedno so prinašali zanimivosti iz sveta glasbe, filma in drugih takrat nam nedostopnih stvari. V tistem času je bila Antena precej kultna stvar in zelo dobro prodajana. In stvar se je prodajala.

Iz tistega časa mi je ostalo v spominu, da mi je bila najbolj všeč rubrika Zaupne besede, v katero so bralci sporočali svoje probleme, novinarji pa so jim poskušali po najboljših močeh pomagati. Veliko problemov je bilo skoraj nerealnih in “sproduciranih”, vsaj upam, kajti sicer se je treba vprašati kakšne probleme imamo Slovenci.

V spominu mi je ostal fant, ki je napisal, da ga vzburi edino če Zdenka sir spravi v uporabljeno nogavico in to vonja! In seveda je bil tudi odgovor v smislu, da ima vsak svoje potrebe, ampak da naj rajši poskuša s svežo nogavico!

In tako je minilo precej let, ko Antene nisem bral, niti ne videl. Sedaj pa se je pojavila Antena na internetu in tudi Zaupne besede. Zanimivo. Ljudje, oz. mladina ima še vedno podobne probleme, kot smo jih imeli mi pred 15 leti. In še vedno sprašujejo meni povsem nerazumljive stvari, kot je naprimer:

Rada fafam
“Stara sem 17 let in imam eno strast. Rada fafam. Vedno, ko sem zvečer kje na žurki, poiščem tipa. Potem pa čutim, da bi mu ga pušila. Včasih tudi seksam. Najraje pa imam, da mi pride v usta. Resnega fanta nimam. Po eni strani se počutim kot kurba, po drugi strani pa me seks s tem in potem z drugim veseli. Je to normalno? Je z menoj kaj narobe?”

In potem sem imel jaz vedno občutek da sem čuden? :evil:

6 Responses to Antena – Zaupne besede

 1. samuelion pravi:

  če je revija dolgo na trgu ne rabiš nič sproducirat =), ne moreš verjet kaj vse pride v uredništvo :evil:

 2. david pravi:

  in takisto ne mores verjet koliko se dejansko sproducira zadev …

 3. BeeBee pravi:

  Iz zanesljivih virov (od enega od Anteninih pisunov, s katerim sem celo v sorodu) vem, da problemi niso sproducirani. Groza.

 4. Boter pravi:

  Tejle 17 letnici bi povedu, da to sploh ni problem in poslal bi ji svoj naslov ;)

 5. silvestre pravi:

  Kvečjemu zažlena stvar! :)

  Sam tista z zdenka sirom je pa zadetek v polno! :D

 6. Anonimno pravi:

  In kaj je cudnega na punci, ki rada fafa in seksa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.