Letošnji pokal Vitranc je imel zelo dobro organizirane spremljevalne prireditve, tako da vsem, ki so bili v Kranjski Gori, ni bilo dolgčas. Včeraj je potekala 2. tradicionalna tekma Ski Legends Hit Challenge – Tekmovanje smučarskih legend z Juretom Koširjem in ostalimi bivšimi zvezdami alpskega smučanja.
Tekma Ski Legends Hit Challenge je bila samo uvertura v večerni spektakel, ki ga je pred (po lastni oceni) 15000 ljudmi naredila skupina Siddharta. Na koncu njihovega koncerta pa je voditelj Peter Poles presenetil Siddharto s platinasto ploščo za album Petrolea, ki je bil prodan v več kot 15000 izvodih, kar je precejšnja redkost odkar obstaja internet.
Za Siddharto pa sta prišla na oder Neisha in Valentino Kanzyani, ki sta naredila skupen projekt, ki je odličen. Neisha s svojimi pevskimi sposobnostmi in Kanzyani s svojimi DJ sposobnostmi in obveznim Applom!
Več ur stanja na snegu in temperaturah okrog 0 stopinj so naredile svoje in pot nazaj je bila prav prijetno zaspana.

x-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-18.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-19.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-20.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-21.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-22.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-10.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-11.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-12.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-13.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-14.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-15.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-16.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-17.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-03.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-04.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-05.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-06.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-07.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-08.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-09.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-01.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-02.jpg