Letošnji pokal Vitranc je imel zelo dobro organizirane spremljevalne prireditve, tako da vsem, ki so bili v Kranjski Gori, ni bilo dolgčas. Včeraj je potekala 2. tradicionalna tekma Ski Legends Hit Challenge – Tekmovanje smučarskih legend z Juretom Koširjem in ostalimi bivšimi zvezdami alpskega smučanja.
Tekma Ski Legends Hit Challenge je bila samo uvertura v večerni spektakel, ki ga je pred (po lastni oceni) 15000 ljudmi naredila skupina Siddharta. Na koncu njihovega koncerta pa je voditelj Peter Poles presenetil Siddharto s platinasto ploščo za album Petrolea, ki je bil prodan v več kot 15000 izvodih, kar je precejšnja redkost odkar obstaja internet.
Za Siddharto pa sta prišla na oder Neisha in Valentino Kanzyani, ki sta naredila skupen projekt, ki je odličen. Neisha s svojimi pevskimi sposobnostmi in Kanzyani s svojimi DJ sposobnostmi in obveznim Applom!
Več ur stanja na snegu in temperaturah okrog 0 stopinj so naredile svoje in pot nazaj je bila prav prijetno zaspana.

x-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-18.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-19.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-20.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-21.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-22.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-10.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-11.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-12.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-13.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-14.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-15.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-16.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-17.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-03.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-04.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-05.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-06.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-07.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-08.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-09.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-01.jpgx-plosion-of-fun-siddharta-neisha-in-kanzyani-02.jpg

9 Responses to X-plosion of fun – Siddharta, Neisha in Kanzyani

 1. fabiani pravi:

  bilo je super
  upam da bosta neisha pa kanzyani objavla čimprej komad na netu ker res sekaaaa

 2. Mare pravi:

  Evo, jaz imam končno filmček spravljen na netu – vključujoč Neisho & Kanzyanija, da ne govorim o ostalih VIP posnetkih :)

  FILM

 3. had pravi:

  tudi jaz, ampak na zalost kvaliteta videa ni dovolj dobra..

  slikc pa veliko, ampak vip osebnosti niso zanimive :(

  p.s.: malce sem ti spremenil link..

 4. Spasky pravi:

  Kaj pa Kosheen, nisi počakal?

 5. had pravi:

  @spasky: jaz sem star in zaspan :) pa sem prej pobegnil domov.. ze po tretjem komadu od neishe :) ko so fotografe vrgl ven :)

 6. Cyb3r pravi:

  Dobro je blo, škoda edino, da si zamudil extremiste na motornih saneh, ker sem pričakoval hude fotke. Pa naslednje leto.

 7. Sunseeker pravi:

  Neisha in Kanzyani…. FENOMENALNO!

  Nujno morata izdati skupen CD!!!

 8. Tadej Rotar pravi:

  No comment!Gledal sem namreč slike smučarjev!Malo čudno se držijo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.